Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul „Învingători”

108
Trupa “Cristi Minculescu, Valter& Boro” începe în forță anul 2019, animată de un sfârșit de 2018 încununat de o victorie importantă în drumul spre redobândirea numelui “Iris” și perspectiva palpabilă a faptului că dreptatea este pe cale de a fi făcută. Astfel, turneul de promovare a single-ului trupei, “Învingători”, va debuta pe data de 18 ianuarie la Cluj, până acum fiind anunțate un număr de 11 concerte, lista urmând să se îmbogățească în următoarele zile cu date noi.
”Cristi Minculescu, Valter & Boro” anunță un turneu exploziv, iar avanpremiera acestuia va fi la Berăria H din București, în data de 26 ianuarie, atunci când băieții au pregătit numeroase surprize pentru fani, având în vedere și tripla aniversare, respectiv zilele de naștere ale lui Cristi Minculescu și Doru “Boro” Borobeică, precum și împlinirea a 40 de ani de la debut pentru legenda rock-ului românesc.
 Toate detaliile privind turneul de promovare a piesei “Învingători” se găsesc pe paginile de Facebook și Instagram ale trupei, membrii formației fiind apreciați în mediul online pentru activitatea lor intensă de pe rețelele de socializare.
  De asemenea, “Cristi Minculescu, Valter& Boro” au început recent colaborarea cu reputatul impresar Radu Groza, despre care Cristi Minculescu afirmă: “Avem multe proiecte frumoase în plan, pe care le vom pune în aplicare cu ajutorul echipei și a noului nostru coleg și prieten, Radu Groza. Vedem și  simțim că ne iubește, este plin de idei bune și energii pozitive, iar împreună vom duce povestea noastră mai departe.”
          Întrebat despre planurile pe 2019, Cristi Minculescu ne-a dezvăluit faptul că membrii formației au în vedere compunerea de noi piese: “Ca și planuri de viitor, suntem deschiși la colaborări cu orice fel de compozitori care înțeleg fenomenul “Iris” și care au fost inspirați în a crea o piesă pentru noi, dar suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a lansa și piese compuse 100% de noi. Chiar am început ușor, ușor să pregătim câteva piese. Poate printre ele vom avea un nou “Strada ta”, “Floare de Iris” sau “Somn Bizar”. Cine știe?!”
          Cât despre momentele de relaxare, solistul trupei ne-a spus că cel mai mult îi place să urmărească noul val de muzicieni: “În ceea ce privește tinerii care își doresc o carieră în muzică, îi urmăresc cu atenție la emisiunile gen “talent- show” care se bucură de un real succes la noi și observ că foarte mulți dintre ei sunt talentați și perseverenți. Tot ceea ce au nevoie este un sfat bun de la cineva care știe “cu se să mănâncă” meseria asta și o șansă pentru a apărea în lumina reflectoarelor. În rest, sky is the limit!”.