Cristian Harhătă aka Cristian din Iași aduce emoție și melancolie într-o poveste de dragoste neîmplinită prin videoclipul de muzică populară – ”Floricică rară”

68
cristian harhata
cristian harhata

Salut, Cristian, și mulțumesc că ai acceptat acest interviu.

Cristian Harhătă: Bună ziua! E o mare plăcere să discutăm.

Talentatul cântăreț de muzică populară, Cristian Harhătă, a lansat recent un nou single care a captivat inimile ascultătorilor cu versurile sale pline de tristețe și profunzime.

Reporter: „Floricică rară” este o piesă plină de emoție și melancolie. Ce te-a inspirat să compui această melodie?

Cristian Harhătă: Ei bine, această melodie s-a născut dintr-o poveste reală a unei iubiri neîmplinite. E vorba despre o femeie specială care a trezit sentimente puternice în inima unui bărbat, dar din diverse motive, relația lor nu a putut evolua. Această poveste de dragoste pierdută și dorurile pe care le-au simțit cei doi au fost o sursă de inspirație pentru versurile și melodia aceasta emoționantă.

Reporter: Poartă un nume această iubire neîmplinită?

Cristian Harhătă: Orice dragoste mare care a apus într-o vară arzătoare, reprezintă starea melodiei: Floricică rară; prin urmare singurul nume ar fi: „Dragostea”, deoarece oricine s-ar regăsi în aceste trăiri poate fi protagonistul unei asemenea povești de iubire.

Versurile melodiei „Floricică rară” ne transportă într-un peisaj măreț și înălțător, în mijlocul Carpaților, unde frumusețea unui bujor de munte se întâlnește cu tristețea unei iubiri nerealizate. Melodia exprimă dorurile și trăirile intense ale acestei povești. Femeia din melodie este ea însăși o „floricică rară” purtată în inimă de către amorezat.

Reporter: Versurile melodiei sunt foarte poetice și pline de simboluri. De ce ai ales metafora unui „bujor de munte” pentru a reprezenta dragostea neîmplinită?

Cristian Harhătă: Bujorul de munte este o floare rară, protejată și delicată, la fel ca și iubirea despre care cânt. Această metaforă mi-a permis să transmit fragilitatea și unicitatea sentimentelor pe care le are un bărbat îndrăgostit față de acea persoană specială din viața sa. Prin asocierea bujorului de munte cu dragostea neîmplinită, am dorit să subliniez frumusețea și efemeritatea unei relații care nu a fost destinată să înflorească.

În versurile sale, Cristian Harhătă descrie legătura puternică pe care o simțea natura față de Bujorul de munte numit și Smârdar și cum a suportat multe doruri în așteptarea unei relații care să se înfăptuiască. Cu tristețe și nostalgie, artistul interpretează iubirea profundă din piesa Floricică rară.

Reporter: Melodia ta a avut un impact puternic asupra ascultătorilor, captivându-i cu tristețea și profunzimea versurilor. Ce încerci să transmiți prin această piesă ascultătorilor?

Cristian Harhătă: În primul rând, încerc să transmit o poveste sinceră, bazată pe trăiri și emoții. Prin versurile melodiei și interpretarea mea, vreau să aduc în atenția ascultătorilor o poveste de dragoste imposibilă, în care dorurile și amintirile persistă chiar și atunci după ce relația se încheie. Sper ca melodia să le aducă ascultătorilor o consolare și să-i ajute să-și exprime propriile trăiri în fața unor astfel de situații.

Cristian din Iași este un talentat cântăreț de muzică populară tradițională, cunoscut pentru vocea lui puternică, dar și pentru interpretări emoționante cu versuri profunde. Cu o carieră bogată în muzică, el a cucerit publicul prin autenticitatea și pasiunea sa pentru folclorul românesc.

cristian la filmari
cristian la filmari

Reporter: Ai reușit să creezi o conexiune profundă cu publicul prin muzica ta. Ce urmează pentru Cristian Harhătă din punct de vedere artistic?

Cristian Harhătă: Sunt extrem de recunoscător pentru faptul că videoclipul „Floricică rară” a fost primit cu atâta căldură și emoție de către ascultători. Continui să lucrez la noi proiecte muzicale și să-mi împărtășesc povestea prin intermediul muzicii populare. Sper să pot aduce bucurie și emoție în inimile ascultătorilor mei și să rămân fidel autenticității și tradițiilor folclorului românesc.

Melodia „Floricica rară” a devenit rapid un hit în rândul fanilor muzicii populare, care au apreciat mesajul profund al piesei și interpretarea talentată a artistului. Cu versurile sale poetice și sunetul autentic al muzicii populare, această piesă reușește să atingă corzile sensibile ale inimilor rănite de dragoste.

Videoclipul „Floricica rară” este o creație artistică care invită publicul să reflecteze asupra iubirii, așteptărilor și neimplinirilor în dragoste. Cu o poveste puternică și imagini vizuale captivante, acest videoclip rămâne în memoria celor care îl urmăresc și îi provoacă să-și exploreze propriile experiențe și emoții legate de dragoste.

cristian la emisiune
cristian la emisiune

Reporter: Mulțumesc pentru acest interviu și pentru că ne-ai oferit o imagine înăuntrul povestirii din spatele melodiei tale. Îți doresc mult succes în proiectele viitoare!

Cristian Harhătă: Mulțumesc mult! A fost o reală plăcere să vorbim și să-ți împărtășesc povestea mea. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțin și sper ca muzica mea să continue să ajungă la inimile ascultătorilor mei.
Dacă doriți să să urmăriți activitatea artistică a lui Cristian Harhătă, vă rugăm să vizitați canalele oficiale de social media ale artistului pe YouTube, Facebook, Instagram, Tiktok. Îl găsiți sub pseudonimul Cristian din Iași.