Cristina Vasiu si secretele ei de frumusete! Afla mai multe de la solista!

536
cristina vasiu
cristina vasiu

Interpreta Cristina Vasiu, cu care ne-am intalnit la deschiderea magazinului Torry Milano din Baneasa ne-a povestit cateva dinnre secretele ei de frumusete si cum reuseste sa fie un adevarat cameleon.

Exclusiv: Esti una dintre artistele cameleon care se schimba. Cum reusesti?
Cristina Vasiu: Asa imi place si ma bucur cand observa cineva. O sa o iau ca un compliment. Vreau sa cred ca aceste aparitii ale mele sunt reusite. Ma plictisesc foarte repede de un look pe care il am si le schimb. In functie de context, de starea mea de spirit, de aceea vin mereu cu ceva nou.

cristina vasiu
cristina vasiu

Ce reteta de frumusete ai?
Cred ca cea mai mare retea este odihna. In cazul meu imediat se vede daca nu dorm. Dar mai folosesc ceva trucuri de machiaj, mersul la sala cand si cand, o dieta sanatoasa fara prea multi carbohidrati si dulciuri.

Mergi la masaj?
Uite, la masaj n am fost dar am facut niste tratamente corporale care au dat niste rezultate foarte frumoase, anticelulitice si pentru fermitatea pielii.

Tu ce culoare a parului reala ai?
Intotdeauna am fost blonda inca din perioada liceului cand eram satena. Sunt in industrie de 10 ani si toata lumea ma stie blonda. Am mai incercat eu tot soiul de peruci dar tot la blond ma intorc.

De ce iti place parul scurt?
Este foarte usor de aranjat, am si mult volum la par si imi e usor sa fac mai multe coafuri.

Ce-ti doresti de la Mos Craciun?
Un catel. Foarte multe lucruri dar in special sanatate, voie buna, putere de munca si o sa am piesa noua in ianuarie. Linii paralele se va numi si imi doresc sa ajunga la sufletele fanilor.