„Cronica Carcotasilor” revine cu un nou sezon la Prima TV!

488

Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV miercuri,6 martie, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Cronica Cârcotaşilor se află la al 39 –lea sezon iar echipa promite că va fi unul de ținut minte. Codruț Keghes alias Dezbrăcatu’ e pregătit sa pună zâmbetele pe fețele telespectatorilor alături de Ioana Petric și Șerban Huidu. Prima emisiune, din 6 martie, ora 20.30 se va dovedi a fi cârcoteala maximă odată cu revenirea pe TV a bâlbelor, a Vocii poporului și a binecunoscutului Top rușinică.

Și pentru că echipa Cronica Cârcotașilor se pregătește să sărbătorească 20 de ani, pe telespectatori îi așteaptă o serie de reamintiri a celor mai tari bâlbe, a celor mai tari momente ale televiziunii din România în variantă cârcotașă.

“Ne întoarcem cu sezonul 39 în țara care oferă mai multe subiecte pentru Cronica Cârcotașilor. Când totul va merge uns ca în Germania, Cronica va înceta să existe. Însă mi-e teamă că și strănepoții mei se vor ocupa cu succes de Cronica Cârcotașilor 3.0 sau 4.0 ” spune cârcotașul suprem, Șerban Hudiu.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 39 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 6 martie, în fiecare miercuri, la orele 20:30, la Prima TV