„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, o nouă producție autohtonă cu premiera pe TV Paprika, în octombrie

22
Chef Radu Dumitrescu,
Chef Radu Dumitrescu,

Noua emisiune, producție locală, prezentată de chef Radu Dumitrescu debutează pe TV Paprika pe 10 octombrie, de la ora 21:00. Show-ul explorează felul în care un vin bine ales poate îmbogăți și ridica experiența culinară.

Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivească și fiecare fel de mâncare are un vin-pereche. Pe pământul românesc există nenumărate vinuri cu tradiție, fie că sunt albe aromate, rozé sau roșii ca sângele, iar cei care cultivă soiurile de struguri au multe povești de spus despre ele. 

Radu revine la TV Paprika și-i ia pe telespectatori cu el pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip” boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. El promite și se ține de promisiune dezvăluie pentru toți cei din fața micilor ecrane secretele cramelor românești, din Oltenia și până-n Dobrogea. 

Layout Culoare in farfurie_ pe drumul vinului
Layout Culoare in farfurie_ pe drumul vinului

În fiecare episod are câte un invitat special, de la proprietari de podgorii și crame, la managerii companiilor producătoare, care vor explica pe înțelesul tuturor cum se ține o podgorie de succes și care sunt secretele producției vinurilor de calitate. 

Și, pentru că vinul își găsește perechea în feluri de mâncare delicioase, Radu va găti în fiecare episod câte două rețete savuroase, pline de culoare în farfurie, care să „se mărite” perfect cu vinurile cramei în care se află. Acestea vor fi savurate în locurile pitorești din țară și, desigur, vor fi pe gustul persoanelor care-l acompaniază. 

Pe 10 octombrie, spectatorii care urmăresc primul episod vor putea participa la un concurs pe pagina de Facebook a postului TV Paprika (https://www.facebook.com/tvpaprikaromania). 

Chef Radu Dumitrescu a mai prezentat două emisiuni pe TV Paprika: „Culoare în farfurie”, difuzată în 2020 și „Mai multă culoare în farfurie”, difuzată în 2021. Noua producție are 10 episoade, difuzându-se de luni până vineri, de la ora 21:00.  Nu ratați luna aceasta la TV Paprika, emisiunea care vă va purta în locuri unde vinul este felul principal!