Cum arăta Dorian Popa de la “Next Star” în copilărie?

415

Toată lumea îl ştie din serialul “Pariu cu viața“, unde l-a interpretat pe Andrei și a facut multă parte din trupa LaLa Band. Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 în Constanţa şi a devenit pasionat de muzică încă din adolescenţă. Deşi a urmat ASE-ul a participat la un casting pentru a face parte din trupa LaLa Band şi pentru  a face parte din distribuţia serialului “Pariu cu viaţa” difuzat de postul Pro TV şi apoi a juca în „O nouă viaţă” de la Acasă.

Mulţi dintre telespectatori s-au întrebat dacă nu are o relaţie cu colega lui, Alina Eremia, pentru că scenele dintre ei sunt foarte veridice, mai ales cele de dragoste. Se ştie despre Dorian că are o relaţie stabilă cu designerul Claudia Iosif.

A jucat in “O noua viata”, a fost DJ la Kanal D, a facut parte din showul “Sunt celebru, scoate-ma de aici” la Pro TV, a filmat alaturi de Ruby mai multe videoclipuri şi a făcut parte din reality showul „Asia Express”. Acum face parte parte din juriul showului “Next Star” de la Antena 1, alaturi de Lidia Bubble şi Pepe dar are şi alte proiecte. S-ar părea că va pleca într-un nou reality show în Madagascar cu „Ultimul trip”. Solistul actor acum este bine făcut însă în copilărie era foarte slăbuţ.