Cum arata la debut Adrian Nartea din serialul „Vlad” de la Pro TV!

1450
adrian nartea este vlad in serialul de la pro tv
adrian nartea este vlad in serialul de la pro tv

Dupa ce in 2017 a participat la „Ford Boyard” la Pro TV, anul trecut Adrian Nartea (38 de ani) a primit unul dintre rolurile principale din „Vlad”, super serialul de la acelas post de televiziune. Iti prezentam in exclusivitate amanunte despre fermecatorul actor dar si detalii despre serialele si productiile in care a jucat.

Prima aparite pe sticla a lui Adrian Nartea a fost pentru o reclama a unei banci. Fiind prima legatura a sa cu ceea ce inseamna actoria, a fost foarte implinit sufleteste cand totul a iesit bine si regizorul a fost multumit. A continuat sa joace in nenumarate reclame de televiziune si continua si astazi sa faca acest lucru cu succes. Aparitia in reclame i-a deschis drumul in cariera sa actoriceasca si in 2006 joaca in serialul „Fast food”, unde a avut primul sauu rol principal, caci facea parte dintr o gasca de tineri, serial in care mai jucau Liviu Varciu, Alina si Sorana de la ASIA, Cosmina Pasarin si altii. Desi nu avea niciun curs de actorie, timp de 6 luni, zi de zi, a fost pe platou la filmari. Dupa cum spune intr-un interviu, a fost o experienta care i-a lasat un gust dulce, dar si putin amarui cand a aflat ca serialul nu se va  mai produce.

Au continuat reclamele dar su alte roluri secundare in „Fetele marinarului” sau in „La Bloc”. A povestit de mai multe ori ca i-ar placea sa joace in rolul unui doctor sau un personaj de actiune. Datorita reclamelor si filmarilor pentru diverse alte productii a putut calatori pe meleaguri indepartate, lucru care l-a bucurat, fiind un impatimit al calatoriilor. Ii plac sporturile de iarna, nu scapa nicio ocazie de a se da cu snowboardul, fie acasa la Brasov, fie prin Austria, Elvetia. Lui Adrian Nartea ii place adrenalina si cascadoriile, de aceea isi doreste un rol intr-un film de actiune. Este simpatic, plin de sarm si profita de pe urma acestor lucruri.

Adrian Nartea este cunoscut si in afara tarii datorita prezentarilor de moda ale caselor celebre la care a defilat pe scena. Desi nu a avut o cariera stralucita in actorie, a jucat si in cateva filme de lung metraj, insa este un barbat tanar si priveste un nou rol ca o provocare.

Adrian Nartea e căsătorit cu modelul Alina Nartea Fericeac (32 de ani) şi au împreună o fetiţă de trei ani. Cei doi s-au cunoscut la prezentările de modă din showbiz, iar în august 2014 au făcut cununia religioasă la Braşov, după 4 ani de relaţie. Actorul a fost si prezentator al mai multor emisiuni la Kanal D sau alte televiziuni.