Cum s-a schimbat Navi cu Accent Prime – platforma fără concurență, care “mănâncă” grăsimea și “ucide” în timp record orice tip de celulită!

56
sexy navi
sexy navi

Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime este o platformă non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, eliminarea grăsimii în exces, reducerea celulitei, întinerirea pielii prin reconturare – cu rezultate vizibile imediat, fiabile și durabile. Vârf de lance pe piața mondială, datorită rezultatelor spectaculoase obținute în timp record, Accent Prime devine prima opțiune pentru multe dintre vedetele/influencerii din România, oameni pentru care imaginea contează în aceeași măsură precum talentul lor – Navi, cântăreața care și-a făcut micșorare de stomac în urmă cu 2 ani, Romeo Visca, protagonistul din “Adela”, cel mai nou serial difuzat pe Antena 1 și Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional de fitness sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la Skinmed Clinic, prima clinică din București care oferă clienților această tehnologie-minune.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, mizează pe Accent Prime ca fiind fără concurență: “Accent Prime a schimbat paradigma, permițând practicienilor să ofere soluția ideală pentru toate tipurile de piele, cu rezultate superioare, fără precedent, dovedite clinic. Ca de fiecare dată, pentru clinica mea aleg tot ce e mai bun pentru pacienții/clienții mei”.

Introdusă pe piața internațională în martie 2016, această platformă inovatoare marca Alma Lasers, un inovator global de soluții cu laser, surprinde prin rezultatele uimitoare atât specialiștii, cât și pacienții. Platforma combină cele mai avansate inovații în ultrasunete și tehnologiile de frecvență radio Unipolar ™ pentru a oferi rapid, eficient, foarte personalizat tratamente cu rezultate spectaculoase și de lungă durată pentru toate tipurile de piele.

Accent Prime nu are concurență!

“Accent Prime prezintă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale. Această undă se numește undă de forfecare, care permite să vizeze selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.”, adaugă medicul.

Ce spune Navi despre cea care a beneficiat de tehnologia-minune?

Navi, artist & compozitor, este una dintre tinerele care au apelat cu succes la bisturiu pentru pierderea kilogramelor în exces. Deși în prezent are silueta visată și greutatea ideală, Navi a urmat protocolul stabilit de către dr. Amalia Anghel: “Pentru că am vrut și pentru că se poate, am ales să fac remodelare corporală cu Accent Prime, un aparat-minune pe care l-am găsit la clinica SkinMed și care nu doar că topește grăsimea din profunzime cu ajutorul ultrasunetelor, dar folosește și radiofrecvența pentru a “netezi” și tonifia pielea, reducând laxitatea, vergeturile și celulita.

Navi -Accent-BeforeAndAfter
Navi -Accent-BeforeAndAfter

Eu aveam o nesiguranță în talie și mai ales în zona brațelor, mi s-a părut mereu că nu au deloc o formă armonioasă, că păreau ultra-pufoase, oricâte kilograme aveam și în orice poziție stăteam – bonus, am aflat la primul consult pentru Accent Prime că stângul era cu 0.7 cm mai “grăsuț” decât dreptul. După 6 ședințe cu Accent Prime, brațele mele sunt egale, mult mai suple și armonioase ca formă, iar în talie am scăpat de 7 cm, ajungând la 61 cm! Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o să am o talie de fotomodel

Practic, eu sunt la greutatea dorită și cea stabilită de medicul meu (50 kg), iar tot ceea ce fac acum – mâncat sănătos, fitness, remodelare corporală – este ca să îmi ating potențialul maxim, să mă simt și să arăt atât de bine pe cât pot, să înfloresc cu totul și să mă bucur de look-ul meu în cei mai frumoși ani. După o parte îndelungată din viață în care am simțit că mă lupt cu corpul meu, acum mă simt în sfârșit în armonie și echilibru cu el – și îmi place maxim această stare.”