Dara – artista din Bulgaria care a cucerit publicul din România:

210
dara seamana cu selena gomez
dara seamana cu selena gomez

DARA este o artistă din Bulgaria cu un timbru vocal aparte, care își compune propriile piese și de fiecare dată când se află pe scenă are o energie molipsitoare. „Darbie”, cea mai recentă piesă lansată, a fost numărul 1 în topurile muzicale pentru 4 săptămâni consecutive. În doar 2 luni, clipul a ajuns la peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube.

DARA a povestit: „Darbie este versiunea opusă conceptului de <<Barbie>>.  Nu știe ce așteptări ai de la ea, este mereu 100% autentică, nu poartă rochii, este curajoasă, merge pe bicicletă, se julește la genunchi și are aspirații înalte. <<Darbie>> este porecla pe care mi-au dat-o fanii când am participat la X Factor Bulgaria. Așa mi-a venit ideea melodiei.”

„Porque estas corriendo”, primul vers cu care începe melodia „Darbie”, înseamnă „De ce fugi?”. „Este un îndemn adresat oamenilor care nu sunt pe deplin în prezent. De ce fugi de tine? De ce nu te simți complet? Acestea sunt întrebări pe care mi le pun și eu adesea”, a dezvăluit DARA.

Filmările au adus-o pe DARA în tot felul de situații: „Am urmărit o gașcă de băieți, am participat la o cursă de mașini, am făcut parte dintr-un battle de dans! Mi-am dorit dintotdeauna să fac arte marțiale. Într-una dintre scene, a trebuit să cânt de pe acoperișul unei mașini aflate în mișcare – a fost foarte distractiv! Prin acest video vreau să arăt că bărbații nu sunt mai puternici decât femeile.”