Descoperă singurul tratament organic (cu elemente biodinamice) pentru păr, capabil să refacă integral structura și aspectul!

86
model par
model par

Cea mai mare provocare pentru orice hair stylist /colorimetrist o constituie obținerea culorilor deschise fără a prejudicia podoaba capilară. De cele mai multe ori, obținerea unui blond luminos, platinat sau a altor nuanțe reci de blond vin la pachet cu deprecierea scalpului și a calității firului de păr – subțiere, rupere, cădere – până la acel aspect de mătură, în care părul este uscat, degradat, poros, casant.

Din păcate, odată deteriorat, părul nu mai poate fi salvat decât cu foarfeca – sunt specialiști care, în fața evidențelor, au recunoscut asta. Indiferent de produsele de îngrijire & tratamentele existente pe piață, părul nu mai poate avea vitalitatea, strălucirea și consistența inițiale.

În ultimii ani, firesc cumva, pentru a evita foarfeca, piața și-a îndreptat atenția către produsele organice, care promit rezultate mai bune, net superioare celor chimice, profesionale, al căror randament scăzut nu ne-a mulțumit.

Nicoleta Chertif, Hair Expert și Master Trainer Internațional Oway, are soluția pentru cei/cele care

țin la sănătatea și la frumusețea părului, indiferent de culoarea pe care și-o doresc pentru păr. Alternativa pe care ne-o propune sunt produsele de la Oway, singurele care conțin cu peste 35% macerat de Salvie biodinamică și organică, cheratină vegetală și ulei de Opuntia etica din Sicilia, capabile să refacă structura moleculară a părului degradat. Condiția este respectarea indicațiilor pe care fiecare le primește odată cu efectuarea dermatoscopiei (analiza scalpului și a firelor capilare), la salonul de specialitate. Ce spune specialistul despre cele mai în vogă produse de pe piața internațională, aflăm în

ceea ce urmează…

În ce constă analiza scalpului/firelor de păr, cum se efectuează?

Nicoleta Chertif: Analiza scalpului se poate efectua prin utilizarea analizei vizual-tactile și a Tricho-derm Profiler-ului. Astfel, suntem capabili să identificăm starea părului și să definim cu exactitate problema, arătând în ce măsură părul este deteriorat, lipsit de umiditate sau dacă are o combinație a ambelor probleme.

Este o procedura dureroasă?

Nicoleta Chertif: Bineînțeles că nu. Analiza consta în utilizarea Tricho-derm Profiler pe scalp și pe lungimile părului pentru a analiza imaginile de pe ecran, determinând astfel stadiul acestora.

Tricho-derm Profiler este un microscop ce ne poate ajuta în analiza părului și scalpului datorită puterii de mărire de la 50x la 1000x și a altor parametri.

Ce au special aceste produse? Practic care sunt punctele forte ale produselor marca Oway comparativ cu ceea ce exista azi pe piața de consum, cu ce anume se diferențiază de restul gamelor organice?

Nicoleta Chertif: Produsele cosmetice naturale de la Oway se adaptează nevoilor oamenilor prin componența lor de ingrediente naturale și biodinamice care sunt prietenoase atât cu organismul, cât și cu mediul înconjurător. Sunt special concepute pentru persoanele cu sensibilitate la substanțe chimice, predispuse la iritații, care au un păr greu de întreținut și care își doresc un păr cât mai sănătos. Oway este singura gamă de produse care renunță la ingredientele dăunătoare, înlocuindu-le cu ingrediente naturale și organice cum ar fi:

Salvia biodinamică & organică– oferă proprietăți tămăduitoare, regenerative, antiinflamatoare și antiseptice, datorită vitaminelor A, B, C, mineralelor calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, sodiu și cheratinei vegetale din plante.

Orezul biodinamic & organic – are proprietăți de reconstrucție capilară datorită aminoacizilor care leagă structurile deteriorate ale firului de păr pentru a oferi elasticitate și rezistență.

Opulia etica siciliană – aceasta are efecte de calmare, protecție, hrănire și regenerare. Păstrează lipidele matricei capilare, accentuează strălucirea părului și hrănește în profunzime.

Știm că pigmentul diferă de la o zonă geografică la alta. Al nostru este spre roșu. Practic ne decolorăm sacrificând sănătatea părului / scalpului, si obținem acel galben / portocaliu extrem de enervant pentru cei / cele care doresc blondul absolut. Putem obține acel blond nordic, acele nuanțe elegante de blond cu aceste produse, fără a deprecia calitatea părului?

Nicoleta Chertif: Desigur! Dispunem de o gamă variată de culori, tonere și intensificatori cu ajutorul cărora prin combinații bazate pe colorimetrie reușim să neutralizăm, să corectăm și într-un final să ajungem la nuanțe de blond variate, de la blonduri calde până la blondurile reci, în funcție de dorința clientului. Calitatea și structura părului se mențin în perfectă stare datorită produselor care ne permit să decolorăm și, în același timp, să redăm părului componentele sale de bază.

Cum și în cât timp putem repara un păr mort, degradat, deteriorat, deshidratat, casant?

Nicoleta Chertif: În funcție de gradul de degradare și deshidratare, părului îi poate fi redată sănătatea prin alegerea corespunzătoare a gamei de produse și a tratamentelor care se pot efectua în salon și menținute de către client acasă. Dacă ne referim la tratamentul de reconstrucție capilară, care acționează din interiorul firului de păr, acestuia îi sunt necesare de la minim 3 ședințe până la un maxim de 8 ședințe, ceea ce înseamnă că într-un maxim de 4 luni ne putem bucura de un păr sănătos și strălucitor.

In ce constau tratamentele? Există o schemă potrivită oricărui candidat sau tratamentul se personalizează?

Nicoleta Chertif: Este foarte important să împărtășim clienților analiza părului, arătându-le sănătatea părului prin intermediul monitorului

Tricho-derm Profiler și explicându-le tot ceea ce vor să știe, cât și ce le recomandăm pentru combaterea problemelor găsite. Grație datelor obținute prin analiza cu Tricho-derm Profiler, noi putem analiza starea și lungimea părului și putem identifica schema personalizată în funcție de cerințele specifice ale clientului.

Ce rol au specialiștii la care alegem să mergem? Câtă nevoie avem de ei? Sau ne putem aplica decolorantul, vopseaua și tratamentele potrivite acasă?

Nicoleta Chertif: Doar un specialist poate observa cu adevărat atât problemele de la nivelul scalpului, cât și oferirea de soluții pentru rezolvarea acestora, mai ales când vine vorba de decolorat sau vopsit. Numai un specialist poate ști puterea de decolorare a unui oxidant, ce nuanță de vopsea ne trebuie pentru a ajunge la nuanțele dorite, cât și ce tratamente să ne ofere pentru rezolvarea problemele noaste capilare. Înainte de orice decizie care îți poate afecta sănătatea părului, e bine să consulți un specialist.

Care este raportul calitate-preț pentru aceste produse?

Nicoleta Chertif: Raportul dintre calitate-preț este unul echilibrat datorită ingredientelor de calitate superioară din produse și totodată prietenoase cu mediul înconjurător. Prețul produselor este unul adecvat luând în considerare rezultatele aproape imediate și de durată încă de la prima utilizare a produselor Oway.

Unde putem găsi produsele Oway?

Nicoleta Chertif: Aceste produse le puteți găsi pe site-ul nostru www.organicbeauty.ro sau în salonul Soniko din București, sectorul 1, str. Intrarea Locotenent Aviator Marcel Andreescu, nr. 48 sau într-unul dintre saloanele partenere din întreaga țară.

Mai multe detalii pe: https://www.organicbeauty.ro/par