Diana Sar si George Pistereanu din „Vlad” dar si colegii lor de la „Visuri la cheie” li-au sprijinit pe Cirprian Vlaicu in noul Kamin!

330
Diana Sar
Diana Sar

Ciprian Vlaicu a lansat săptămâna trecută un proiect ambițios, un spațiu multidisciplinar, viu, aflat într-o platformă industrială, care cuprinde și un showroom de mobilă, cu multe piese realizate special pentru acest concept creativ. KMIN reprezintă visul de peste 8 ani al arhitectului, devenit realitate prin foarte multă muncă, dedicare și cu ajutorul unei echipe tinere, care a făcut posibil acest proiect.


La evenimentul de lansare KMIN, care a avut loc pe 28 martie, au fost prezenți prieteni, specialiști din domeniul arhitecturii și al designului de interior, parteneri și oameni care și-au dorit să fie alături de Ciprian la începutul acestui drum frumos.
”KMIN este un concept fresh, viu, care s-a dezvoltat în timp ce deja îl construiam. Spațiul în care suntem ne-a ajutat enorm să decidem structura conceptului. KMIN este spațiul unde un birou de arhitectură și unul de publicitate și-au unit forțele și funcționează într-un showroom de mobilă. Serviciile pe care le oferim fac parte dintr-un spectru larg: proiectare de arhitectură, design interior, producție mobilier, mobilier și accesorii, vopseluri și ceramice, țesături și iluminat. Pe lângă acestea, serviciile agenției de publicitate full service – creație, producție, digital, programare web, vin să completeze acest spectru și să ne ofere posibilitatea să oferim servicii complexe.

Toate acestea într-un spațiu dedicat evenimentelor, dedicat conferințelor, expozițiilor și fotografilor. Am noroc cu oamenii din acest proiect, oameni pe care îi apreciez și pe care îi iubesc. Sunt parte din familia mea, sunt parte din acest proiect și sunt oameni care au crezut într-un nebun care visează mult la asta, sunt oameni care au renunțat la confort și siguranță și s-au aruncat într-un proiect nou, complex și extrem de frumos. Totul a început într-o curte, la o bere, când cineva mi-a zis: hai că putem face asta, acum e momentul! Și de atunci a început nebunia asta frumoasă. Proiectare în timp record, lucru mult și intens, certuri și impăcări, agitație și un eveniment de lansare ce mi-a tăiat respirația. Toate ingredientele îndeplinirii unui vis. Oamenilor implicați țin să le mulțumesc din suflet, iar pe voi vă așteptăm la KMIN!”, a declarat Ciprian Vlaicu.
Spațiul KMIN îi așteaptă pe toți cei care își doresc să iasă din tipare și să se bucure de timp petrecut într-un loc creativ, plin de culoare și de idei inovatoare.