Din 31 august, Best of Cronica Cârcotașilor, la Prima TV!

64
cronica carcotasilor
cronica carcotasilor

Din 31 august, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor vine cu o serie de best-of-uri care sărbătoresc cei 20 de ani împliniți de emisiunea care a adus în fața telespectatorilor un alt gen de a privi ceea ce televiziunile românești aduc în spațiul public. Mii de bâlbe, apariții inedite și personaje fără de care nu ar fi existat Top rușinică, într-un cuvânt best-of-uri care vor aduce aminte cu umor de toate derapajele și gafele din ultimii 10 ani.

De-a lungul celor 20 de ani Cronica Cârcotaşilor și-a câștigat un binemeritat loc în istoria televiziunii din România prin faptul că este o emisiune cu atitudine care tratează totul cu umor. Din 31 august, fanii Cronicii vor vedea cele mai bune momente din 2010 până în prezent, precum și bâlbe sau gafe ale politicienilor, sportivilor sau a vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Din 31 august, de luni pana joi la ora 23.00 iar vineri de la ora 22.00, Prima TV va difuza ediții speciale pentru fiecare an, iar telespectatorii să se pregătească pentru o porție bună de umor pe care îl vor trăi, rememorând cele mai bune momente ale Cronicii Cârcotaşilor.