DJ-ii Dragoș Mărginean si Ionuț Bucur au lansat Streamdemix, un nou concept de evenimente

181
dj dragoș mărginean si dj ionuț bucur
dj dragoș mărginean si dj ionuț bucur

Doi tineri Dj, Dragoș Mărginean din Ludus, care acum traieste in Cluj Napoca si Ionuț Bucur care locuieste in Targu Mures si care vor sa lanseze „Streamdemix”, un concept de evenimente cu și fără public, unic în România. „Dorim să realizăm o experiență culturală și muzicală inedită prin videouri și organizarea de evenimente cu public în locații unice din

dragoș mărginean si ionuț bucur dj
dragoș mărginean si ionuț bucur dj

România și Europa. Scopul nostru este promovarea zonelor și monumentelor istorice a României, locații nonconformiste prin intermediul muzicii electronice, prin intermediul videourilor și social media, dar și promovarea talentelor muzicale din țară și nu numai!

dragoș mărginean si ionuț bucur
dragoș mărginean si ionuț bucur

Fiecare concert va avea loc în locații diferite!”, au povestit cei doi. Ce va mai putem spune despre fondatorii STREAMDEMIX? Ambii fondatori au o experiență de peste 10 ani în domeniul muzical, evenimente private dar și evenimente publice (festivaluri, party-uri outdoor și indoor). Amândoi au organizat și au făcut parte din echipe de organizatori evenimente mici, medii si mari din echipe organizatoare de diverse evenimente!