DJ Wanda filmează reality show în America

190
dj-wanda-reality-show-america
dj-wanda-reality-show-america

DJ Wanda a plecat zilele trecute în Statele Unite ale Americii pentru o vacanță de două săptămâni în care va îmbina relaxarea cu profesia. Vedeta a dat startul filmărilor entru noul său reality show, Beyond Skin Art, ce va fi difuzat atât online, pe YouTube Originals, cât și la un cunoscut post de televiziune din Marea Britanie.

dj-wanda si sotul
dj-wanda si sotul

Reality show-ul va prezenta istoria artei tatuajului și va include interviuri cu cei mai faimoși artiști tatuatori de peste Ocean. Wanda este însoțită în America de o echipă de filmare care o urmărește pas cu pas în periplul său de a descoperi cele mai impresionante povești ale acestui domeniu fascinant. Soțul său, Karl Katavich, este Director de Imagine, iar producătorii cu care colaborează au în portofoliu proiecte internaționale faimoase.

dj-wanda
dj-wanda

„Suntem în New York zilele acestea. Am început filmările pentru noul meu reality show, Beyond Skin Art, prin care vom prezenta povești incredibile ale celor mai faimoși artiști tatuatori din lume, cu care ne vom întâlni în perioada următoare. Sunt nume importante din industrie și vorbim inclusiv despre psihologia din spatele artei tatuajului, efectele sale la nivel emoțional și motivele pentru care atât de mulți oameni aleg să își tatueze corpul pentru întreaga viață. După New York, vom filma în Miami, Barcelona și Madrid, urmând să continuăm interviurile în noul meu salon de tatuaje din Londra, Wanda Tattoo”, declară DJ Wanda. Cu ocazia fimărilor acestei noi poducții, Wanda și-a umplut bagajele cu unele din cele mai exclusiviste obiecte vestimentare și accesorii din garderobă, celebră fiind pentru stilul său nonconformist și cool.