Dl. Goe lanseaza albumul „Tineri, Sambata, Duminica”. Parol, il relanseaza!

181
trupa domnul goe are album nou
trupa domnul goe are album nou

Dl. Goe este proiectul de muzica, teatru si viata al domnilor Dani, Colorian, Migudel, Bimus, Horea si Serban. Toti acesti domni vin dintr-un background teatral, background pe care il imbratiseaza perfect cu muzica si aparitiile lor live. Numele trupei este dat de catre domnul Dani, ideea venindu-i din prima experienta cu teatrul, cand in clasa a IV-a s-a lovit de refuzul doamnei diriginta la dorinta de a fi distribuit in rolul domnului Goe. “Si de atunci am purtat in mine acest regret. Ulterior, am realizat ca un Goe exista in fiecare dintre noi. Toti am crescut cu acest tanar obraznic, dornic sa ajunga la Bucuresti. De fiecare data cand pomenesc de numele acesta, vine cineva si imi spune: – Eu l-am jucat la serbare in clasa a IV-a -.” Pornind de la asta, toti domnii prezentati mai sus si-au imaginat cum ar fi fost daca domnul Goe ar fi crescut si el odata cu ei si ce ar fi facut el astazi.

Albumul <<Tineri, Sambata, Duminica>> este un concept la care trupa a contribuit alaturi de zece actori  pentru a picta o poveste despre un “Goe modern”, care si-a inghetat anul la Spiru Haret si lucreaza la Mega Image. El intarzie la job, ajunge in Control, iar experientele din ce in ce mai intense il fac, la final, sa se indragosteasca de Aida, o fata de la coada, alaturi de care fuge la mare. Toate aceste evenimente au loc in ultimele 3 zile din saptamana si, la fel ca o piesa de teatru radiofonic, este prezent si un deznodamant pe care il veti afla din album. Pe langa perioada desfasurarii povestii, titlul albumului mai reprezinta  si inceputul programarii noastre de a fi liberi si tineri doar in weekend.

Joi, pe 10 octombrie, se (re)lanseaza albumul domnilor, la The Pub, printr-un concert impanzit de invitati speciali, invitati care urmeaza sa fie anuntati pe masura ce se ingalbenesc frunzele.