Dr. Alban a filmat în România pentru videoclipul piesei „Moving On” în duet cu Admiral C4C și Lian Ross

25
radu groza si dr alban si admiral C4C
radu groza si dr alban si admiral C4C

Surprize muzicale pentru iubitorii muzicii bune vin din partea unui grup de artiști internaționali în frunte cu celebrul Dr. Alban. Artistul lansează o nouă piesă în colaborare cu Admiral C4C și Lian Ross, plus un videoclip filmat în România, toate pentru piesă „Movinng On”.

mooving on
mooving on

Un nou videoclip și o piesă s-au lansat zilele acestea iar „vinovați” sunt Dr. Alban, Admiral C4C și Lian Ross. „Piesă se numește „Moving On” și este un îndemn de a depăși momentele dificile, de a merge înainte. Dr. Alban și Admiral C4C sunt la prima colaborare, au compus piesă și au scris versurile că un mesaj clar, adresat celor care se află într-o relație toxică și trebuie să capete curajul de a încheia acest ciclu și de a merge mai departe”, spune impresarul Radu Groza. Lansarea oficială a videoclipului noi piese, produsă de firma LAZ Production, va avea loc în curând.

cu elicopterul
cu elicopterul

Impresarul Radu Groza este producătorul și managerul proiectului. Videoclipul a fost filmat la Wonderland, în Cluj Napoca, o locație care i-a plăcut artistului foarte mult. Piesă a fost înregistrată la casă de producție HaHaHa Production, a lui Smiley. cu ajutorul lui Șerban Cazan. Echipa care s-a ocupat de producția clipului a fost completată de designerul Răul Stor Men’s Club și de make up și hair s-au ocupat Gett s Color Bar Salon. Echipa a filmat și în interiorul Laser Tag Cluj iar surpriză a fost că solistului îi e frică să zboare cu elicopterul deși au filmat într-unul. Vocea feminină care se face auzită în refrenul piesei „Moving On”, este a artistei de origine germană Lian Ross. Videoclipul va fi lansat și internațional de casă de discuri a lui Luis Rodrigues (producătorul celebrei trupe Modern Talking).
Dr. Alban își dorește să lanseze un album în 2022. Se pare că Dr. Alban este proaspăt burlac și își caută iubită în România. El s-a despărțit de iubita să, Katrine, care l-a făcut tată, și a filmat în România videoclipul celui mai recent hit, „Moving On”, o piesă cu mesaj premonitoriu. Dr. Alban este un personaj extrem de familiarizat cu țara noastră. Dincolo de hiturile „Hello Africa”, „It’s My Life”, „No Coke”, „One Love” sau „Sing Hallelujah”, difuzate de posturile de radio apărute imediat după 1990, Alban Uzoma Nwapa, pe numele său adevărat, ne vizitează țara de câteva ori pe an. Dincolo de timpul petrecut în afară scenei, vedetă care în 1994 a făcut publicul românesc să se calce în picioare la concertul desfășurat la Sala Palatului e de meserie medic dentist. Dr. Alban este, probabil, cel mai cunoscut exponent al curentului „eurodance” din anii ’90 și are un frate mai mic, care a absolvit facultatea de medicină, tot la secția stomatologie. Anul viitor urmează să apară un nou album al artistului, care va conține muzică reggae și va pătrunde inclusiv pe piața din România.