“Drag de România mea!” – divertisment şi cultură într-un nou sezon de excepţie

101
paul surugiu si nea beni
paul surugiu si i nea beni

Toamna aduce la TVR 2 cel de-al treilea sezon “Drag de România mea!” Din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego îşi invită fanii la un divertisment de calitate, într-o atmosferă caldă şi familiară unde vom cunoaşte personalităţi pentru care excelenţa şi frumosul sunt un mod de viaţă. Aşa cum ne-a obişnuit, show-ul “Drag de România mea” aduce momente spectaculoase, nume emblemă, muzică românească, poveşti de viaţă inedite și suficiente motive să înţelegem că în toate domeniile România are simboluri și exemple la care trebuie să ne raportăm și pe care trebuie să le aplaudăm și să le premiem. După cum mărturiseşte Paul Surugiu Fuego „emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele măreţe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei ţari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie  de un divertisment de calitate, cu noimă şi cu un dram de cultură, nu doar veselie şi zâmbete. “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă şi că România nu înseamnă doar probleme şi nevoi, ci şi strălucire şi personalităţi marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!”

fuego paul surugiu
fuego paul surugiu

Cel de-al treilea sezon “Drag de România mea!” vine cu noutăţi. Astfel, dacă până acum, invitaţi erau personalităţi remarcabile, din această toamnă, vom cunoaşte şi oameni pentru care cuvântul IMPOSIBIL nu există. Nume cunoscute, sau nu, invitaţii emisiunii sunt eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor. Tot în acest sezon aflăm secretele unor familii minunate, în care arta este pe primul plan. Sunt artişti care au definit frumosul și au transmis, din generație în generație, pasiunea lor. Până la finalul lunii decembrie, în noul sezon “Drag de România mea” veţi putea urmări exclusivități, celebrări inedite, momente de colecție și emoționante omagii aduse unor personalități emblemă care ne-au părăsit mult prea devreme. Ca și până acum, gazda Paul Surugiu-Fuego ne va încânta cu muzica sa și cu duete speciale alături de invitați. Alături îi vor fi trupa Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș.

paul surugiu si doru octavian dumitru
paul surugiu si doru octavian dumitru

Cel de-al treilea sezon „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”  se anunţă plin de strălucire, un show al valorilor pentru românii de pretutindeni: „Sunt sigur că vom reuși să vă facem duminicile perfecte! Am pregătit un sezon onest, divers, cu aduceri aminte, nu cu nostalgii, cu motive pentru care să vedem că țara asta are în continuare coloană vertebrală. Avem premiere, povești de viață emoționante, familii spectaculoase, muzică de calitate, din genuri diferite și desigur, colaborări inedite, menite să-i omagieze pe cei care nu mai sunt printre noi dar pe care trebuie să-i păstrăm aproape”.

Duminică, de la ora 15.00, în oprima ediţie a noului sezon, în exclusivitate vine celebrul umorist Doru Octavian Dumitru, după mulţi ani de absenţă de pe micul ecran. Aflat într-o formă de zile mari, artistul va vorbi despre experiențele sale și va amuza telespectatorii cu glumele sale inconfundabile. Alături de Fuego, Dan Bittman va oferi două momente excepționale. Solistul trupei Holograf va spune care sunt proiectele sale şi va povesti despre anii pe care i-a petrecut în TVR. Printre invitaţii se mai numără Bogdan Avram, IT-ist şi Mihai Daniel Moldoveanu, student. Ce îi face deosebiţi este faptul că în fiecare zi, în urma unui mesaj de pe o aplicaţie telefonică, ei salvează vieţi. Sunt salvatori voluntari şi de multe ori fac diferenţa între viaţă şi moarte. Tot în ediţia de duminică, 15 septembrie, maestrul Benone Sinulescu ne va încânta cu melodii de colecție, iar Ionuţ Dolănescu, însoţit de minunata sa familie, Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta şi, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu. „Dragii mei, emisiunea aceasta e o bucurie nespusă pentru mine! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm şi vreau cu tot dinadinsul să arăt că divertismentul se poate îmbina decent, simplu, cu lecţii de viaţă, muzică şi calitate. Asta fără să facem vreun compromis pentru publicul nostru! De multe ori, e mai bine să ai grijă la ce spui, decât să spui fără să gândeşti. Unii-mi zic, fără să analizeze prea tare, că emisiunea noastră e prea curată, prea decentă, prea frumos creionată şi că asta nu-i de fapt România noastră reală. Eu nu ştiu ce simte fiecare şi nici nu vreau să impun ceva anume. Ceea ce facem noi aici nu este neapărat adevărul absolut, este o pagină din arta românească, cu valorile ei şi cu oamenii care-au încercat, prin munca şi sârguinţa lor, să o facă mai bună. Aşadar, vă invit să ne fiţi aproape, din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2!”, mărturiseşte Paul Surugiu-Fuego.