Duminică, de la 22:00, 14 concurenți luptă pentru premiul de 50.000 de euro în marea finală Cântă acum cu mine!

224

14 concurenți urcă duminică seară pentru ultima oară pe scena Cântă acum cu mine. De la ora 22:00, cei mai buni interpreți vor trăi emoțiile unei finale care va desemna marele câștigător al premiului de 50.000 de euro.

Alexandra Stanciu, Andra Botez, Cătălin Dobre, Cătălina Antal, Flavia Zoe, Georgia Dascălu, Irina Pelin, Ludmila Dănilceac, Paula Susu, Rebeca Zaharia, Robert Pița, Șerban Radu Gabriel, Silvia Mitrache și Teodor Valentin Rusu sunt cei care au reușit să creeze momente magice și să treacă de prima etapă.. Față-n față cu cel mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune, concurenții vor încerca să demonstreze că au toate atuurile pentru a câștiga trofeul Cântă acum cu mine și cecul în valoare de 50.000 de euro.

”Este o seară incredibilă, noi avem emoții foarte mari aici. În seara asta nu trebuie să judecăm cu mintea, ci cu inima, pentru că ea ne duce pe calea ce bună. Sunt foarte curioasă să văd unde merge marele premiu!”, spune Loredana, căpitanul celor 100, despre ediția din această săptămână.

Duminică seară, fiecare concurent va cânta câte o melodie care să-i convingă pe cei 100 să le ofere votul decisiv, iar primii trei, cei care vor primi cel mai mare punctaj, vor intra la Duelul Final, unde vor avea de interpretat o altă melodie. Concurentul care va obține cele mai multe voturi de la jurați în Duelul Final va fi desemnat câștigător.

Ce piese vor pregăti concurenții, dar și ce punctaje vor primi de la cei 100, vedem duminică, de la ora 22:00, în finala Cântă acum cu mine.