Ea este cântăreața de muzică populară care a stârnit invidia printre artiști

530
georgiana lobont si formatia ei
georgiana lobont si formatia ei
Un vis mare îți dă aripi și forță ca să lupți pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Așa se întămplă în cazul Georgianei Lobonț. Cântăreața de muzica populara a luat o decizie importantă pentru cariera sa. Mai exact, cântăreața și-a făcut formație nouă cu care merge la toate evenimentele unde este invitată să cânte, lucru cu care a reușit să stârnească invidia celorlalți.
georgiana lobont
georgiana lobont
Georgiana Lobonț este una dintre reprezentantele generației tinere, care a ales să ducă mai departe folclorul românesc. Mai mult, este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar oamenii se „bat” pe serviciile ei. Artista nu duce deloc lipsă de solicitări la evenimente, iar fanii vor să o aibă mereu alături la cele mai importante momente din viața lor. Georgiana este cea mai solicitata artista din Ardeal care merge la evenimente cap coada si a cucerit publicul prin felul ei de a fi.
solista georgiana lobont
solista georgiana lobont
Chiar dacă este destul de tânără, Georgiana Lobonț a reușit să intre excelent pe piața muzicală din România, iar numele ei a devenit unul extrem de cunoscut în țara noastră. Oamenii o iubesc pentru muzica pe care o face, dar și pentru faptul că este extrem de modestă și la locul ei. Tânăra artistă are agenda plină de evenimente la care urmează să bucure și să încânte oamenii, iar pentru a le oferi un show pe cinste Georgiana Lobonț și-a făcut formație nouă. Formația este formată din Florin Popîrțac – saxofon, Andrei Bîrte – vioară, Flaviu Spân – keyboard, și Ciprian Caculea – orgă. Muzicanții au mari beneficii ca vor cânta cu Georgiana, artista având deja peste 60 de evenimente contractate full. Artista urmează să cânte două săptămânii cosecutive în Maramureș.  Mai mult decât atât, e foarte solicitată să facă reclamă la muulte produse datorită popularității ei care tot creste pe zi ce trece pe rețelele de socializare.
solista georgiana lobont si un coleg
solista georgiana lobont si un coleg

„Anul 2020 a venit cu o schimbare pentru ceea ce a însemnat Georgiana Lobonț până acum. Iubesc muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi și pentru asta mi-am dorit să o dăruiesc celor care mă ascultă la o calitate înaltă. Am început o colaborate foarte frumoasă cu o formație foarte puternică din Bistrița. Sunt 4 muzicanți foarte talentați și dornici de a încânta lumea cu toate genurile muzicale, într-un mod cât se poate de profesionist. Le place să facă show cot la cot cu mine și ăsta e atuul nostru, avem aceleași idei. Sunt și mai mândră de ei pentru că defapt eu i-am unit încă de prima dată. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni, iar ei fiind prieteni s-au bucurat și au răspuns afirmativ provocării mele. Colaborarea noastră, încă de la început s-a dovedit a fi una rodnică pentru că,odată cu postarea pe Youtube a unor live-uri, oamenii au început să le asculte foarte intens și am fost uimiți de vizionările la care s-a ajuns într-un timp foarte scurt, de comentariile super frumoase, fiind vorba, totuși, de niște cover-uri”, ne-a declarat Georgiana Lobonț.

De ziua îndrăgostiților, îndrăgita cântăreață de muzică populară a pregătit o nouă piesă de dragoste, de data aceasta de muzică de petrecere. „Pentru că se apropie Valentine’s Day am pregătit o piesă superbă de dragoste dar pe ritmuri de petrecere, care va fi lansată chiar în 14 Februarie! Știu că e foarte așteptată de fanii mei pentru că eu le-am mai povestit de ea încă de anul trecut. Sunt convinsă că se va auzi în foarte mule locuri și de foarte multe ori. Este o piesă antrenantă și foarte cool. Se va intitula “Și mi-e dor””, ne-a mai declarat Georgiana Lobonț.
https://www.youtube.com/watch?v=2lIaOIMNshU&feature=youtu.be