Edward Sanda a reinterpretat piesa „Sa nu imi iei niciodata dragostea”

99
edward sanda
edward sanda

Edward Sanda lansează un remake al piesei „Să nu îmi iei niciodată dragostea”, din seria #ȘlagăreFamous. Artistul Famous Production spune că muzica rămâne normalitatea sa și că a ales, nu întâmplător, această melodie, pe care o consideră atât de potrivită cu timpurile pe care le trăim. „Acum, mai mult ca niciodată, cred că avem nevoie să primim și să oferim iubire. Așa că am ales o piesă de suflet, pe care vreau să ne-o dedic nouă, tuturor: Să nu îmi iei niciodată dragostea. O consider una dintre cele mai romantice melodii românești, cu care mă identific foarte multSper să vă bucurați de versiunea mea”, spune Edward.

Trupa Holograf este una dintre preferatele mele, îi ascult cu mare plăcere. Ea mi-a marcat copilăria și, în același timp, atunci când obișnuiam să merg fie la festivaluri de muzică, fie la alte concursuri, cântam piesele lor”, adaugă Edward.

În această perioadă, el petrece mai mult timp cu familia sa acasă, lucrează la piese noi, face sport, se uită la filme spunând că „încerc sa îmi păstrez optimismul și să sper la ziua în care să ne revedem cu bine, sănătoși, cât mai curând”. Ceea ce îi încurajează și pe fanii săi, sfătuindu-i să se ocupe de activități plăcute, să învețe lucruri noi, să comunice online și să asculte multă muzică bună, acasă.

„Să nu îmi iei niciodată dragostea”este cel de-al doilea șlagăr Famous lansat de Edward, după Ochii tăi, în colaborare cu RINA.