Ei sunt cei care au luat premii la Craiova! Lista completă a marilor câștigători The Artist Awards

222
antonia la craiova
antonia la craiova

Pentru a doua seară consecutiv, Craiova a fost locul în care și-au dat întâlnire cei mai tari artiști ai momentului și cei mai relevanți creatori de conținut din România, cu ocazia primei ediții a premiilor The Artist. Ca și vineri, scena din Piața Mihai Viteazu a aparținut unui număr impresionant de artiști, care au impus ritmul timp de peste 6 ore. Delia, INNA, Minelli, Irina Rimes, Cristi Minculescu, Carla’s Dreams, The Motans, Vanotek, Ami, Raluka, Pacha Man, Florian Rus, Shift sunt doar câteva dintre numele alături de care craiovenii prezenți în public au cântat vers cu vers. Seara a fost încheiată de un concert al celor de la  B.U.G. Mafia, primiți pe scenă în aplauze.

antonia
antonia

Obișnuiți cu scenele și cu publicuri uriașe, artiștii ajunși la Craiova au recunoscut cât se poate de sincer că au emoții, dar asta nu a făcut decât să-i apropie și mai mult de fanii lor. Mai mult, aproape că nu a fost câștigător care să nu-și declare aprecierea față de public, fără de care nu ar fi ajuns la nivelul actual.

inna la craiova
inna la craiova

 Pe aprcursul celor două zile de The Artist Awards, INNA a câștigat nu mai puțin de cinci premii, iar trofeul pentru Best Video l-a dăruit mai departe colegilor ei, Bogdan Paun – regizor si Alexandru Muresan – DoP (NGM Creative), celor care au făcut ca videoclipul piesei „Iguana” să arate atât de bine. Dintre toate premiile câștigate „Best Album Award”, obținut pentru albumul „YO” este cel pe care și-l dorea cel mai mult. „E prima dată în viața mea când câștig Best Album. Mă bucur foarte mult de acest premiu și o să-l țin aproape de sufletul meu.”

irina rimes la craiova
irina rimes la craiova

Și The Motans se poate lăuda cu YouTube Award, dar și cu încă altele două obținute alături de Irina Rimes pentru piesa „Poem”, o piesă ce s-a aflat îndelung pe buzele tuturor.

mark stam
mark stammark stam

Premiată aseară de două ori, pentru Best Show – „Acadelia” și Favorite Artist, iar vineri seara cu Best Ad Campaign Award – pentru Casa de Papel, Delia a oferit, la rândul ei un show de zile mari, așa cum și-a obișnuit, de altfel, fanii. „Sunt happy pentru orice fel de premiu, e o recunoaștere a muncii depuse și a anilor pentrecuți făcând muzică. Pentru mine înseamnă multă muncă și plăcere, dar și o chestie foarte creativă, pentru că pentru noi e un fel de playground, e locul nostru de joacă”, a delarat Delia imediat ce a coborât de pe scenă. Iar îndemnul Deliei către public a sunat așa: „Fiți creativi, faceți ce vă place, nu vă sfiiți și nu vă fie teamă de momentele cringe!”

INNA
INNA

Un premiu cu totul și cu totul special i-a revenit lui Cristi Minculescu pentru „Legendary Artist”. „Lifetime Awards. Acu’ patruzeci de ani jucam fotbal pe străzile acestui oraș, iar dacă mi-ar fi zis cineva că mai târziu o să iau Legendary Award, aș fi râs. Ce pot să spun? A fost o călătorie extraordinară. Cu toți copiii ăștia fantastici, cu părinții lor, chiar și bunicii lor, care au fost alături de noi. E fantastic”, a declarat idolul atâtor generații, Cristi Minculescu, imediat după primirea premiului. Trofeul The Artist of the Year a revenit celor de la Carla’s Dreams, care au susținut, de altfel, un show absolut incediar alături de publicul din Craiova care a cântat împreună cu ei pe tot parcursul momentului lor. De intensitatea momentelor artistice au putut să se bucure toți cei prezenți. În stânga scenei s-au aflat interpreți mimico-gestuali, pentru ca persoanele hipoacuzice să poată trăi experiența interpretării live.

 Artiștii care s-au impus prin voturile publicului și au câștigat premiile The Artist sunt:

 1.      Best New Artist – Mark Stam

2.      The Production Artist – Alex Cotoi

3.      Best DJ Act – Vanotek

4.      The Electronic Dance Artist – Minelli

5.      The Pop Rock Artist – Vama

6.      Best Trap Artist – Killa Fonic

7.      YouTube Award – The Motans

8.      Biggest Online Community – INNA

9.      Best Song – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes

10.  Best Video – „Iguana” – INNA

11.  Best Collaboration – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes

12.  Best Album – „YO”INNA

13.  Best Show – „Acadelia”, Delia

14.  Legendary Artist – Cristi Minculescu

15.  Favorite Artist – Delia

16.  Best Female Artist – INNA

17.  Best Male Artist – Carla’s Dreams

18.  The Artist on TV – Smiley

19.  The Artist of the Year – Carla’s Dreams 

 

Câștigătorii primei ediții The Artist Awards – categoria Content Creators – sunt:   

 

1.      Travel Award – BackPackYourLife

2.      Best Ad Campaign Award – Delia pentru Casa de Papel

3.      Gaming Award (offered by YouTube) – MaxINFINITE

4.      Most Watched Content Creator Channel – Noaptea Târziu

5.      Instagrammer of the Year – Alina Ceușan

6.      Special Skill Award – Emil Rengle

7.      Entertainment Award (offered by YouTube) – Selly

8.      Kids Award – Dariana Muntean

9.      Gamer of the Year – MaxINFINITE

10.  Best Teenage Artist Award – Iuliana Beregoi

11.  Biggest Audience Award – 5GANG

12.  Fashion Icon Award – Alina Ceușan

13.  Beauty Award – Laura Giurcanu

14.  Best Sketch Award – Mircea Bravo

15.  YouTube Artist of the Year – INNA

16.  Special Project Award – L-A SERAL

17.  Best Newcomer – Alexia Eram

18.  Best Music Parody – Noaptea Târziu

19.  Audience Award – Alex Montrey

20.  YouTube Creator of the Year – Selly