Elena Unc, Ex „Vocea Romaniei”, Ștefan Banu & Mihai Trăistariu jurati la Festivalul Maratonul Artiștilor Timișoara

10
stefan banu & mihai trăistariu cu elena unc de la vocea romaniei
stefan banu & mihai trăistariu cu elena unc de la vocea romaniei

Zilele trecute Clasa de Canto Elena Art a participat la Festivalul National de talente „Maratonul Artiștilor”, organizat de artistul Mihai Trăistariu care a avut loc la Timișoara, în data de 27 Noiembrie 2022. Din Juriu a făcut parte și Ștefan Banu, Psiholog în formare, Fondator și Manager la Clasa de Canto Elena Art, clasă pe care a fondat-o alături de artista Elena Unc.

În acest festival au fost zece jurați, care au evaluat cei peste 140 de copii la diverse secțiuni. Ștefan Banu a avut bucuria de a-i juriza pe copii cu multă înțelepciune, chiar și pe copiii de la Clasa de Canto ElenaArt. Toți participanții au fost foarte buni, festivalul a fost la înălțime.
stefan banu & mihai trăistariu
stefan banu & mihai trăistariu
„A fost o experienta plăcută participarea mea în juriu la acest festival! Rolul acestor concursuri este să le dăm aripi copiilor, să ii încurajăm și să îi îndrumăm încă de mici spre această chemare frumoasă, de a fi artist!
stefan banu & elena unc festival maratonul artiștilor timișoara
stefan banu & elena unc festival maratonul artiștilor timișoara
Pe această cale îi multumesc lui Mihai Traistariu pentru onoarea de a face parte din comisia de jurizare dar și pentru organizarea continuă de evenimente de genul!
Pentru noi este o bucurie enormă să îi vedem pe cei mici cum cresc, cum devin mai buni de la concurs la concurs si voi raspunde afirmativ de fiecare dată când este vorba despre a sprijini noua generatie de artiști. Copiii sunt viitorul si îmi fac si eu, la rândul meu, datoria morala de a pune o cărămidă la formarea acestora! „, a declarat Ștefan Banu.
mihai trăistariu
mihai trăistariu
Copii de la Clasa de Canto ElenaArt au fost și ei la înălțime, având fiecare în parte o prestație artistică minunată. Au fost aplaudați și foarte bine punctați de Juriu. Pentru Ștefan Banu și pentru Elena Unc, a mentora copiii ca voce, inimă, suflet și minte e o chemare, e o menire. Cu iubire copiii evoluează prin artă și cresc în devenirea lor în cel mai frumos mod.