Elena Unc lanseaza alaturi de Florin Muresan prima piesa dupa o pauza de 18 ani

206
Elena Unc si Florin Muresan
Elena Unc si Florin Muresan

Aradeanca Elena Unc a lansat single-ul “Floarea Soarelui” dupa o pauza indelungata in care s-a ocupat de viata personala. Piesa este o colaborare cu bunul sau prieten Florin Muresan, iar aranjamentul si mix masterul fiind semnat de Cosmin Lupan.
Vocile, personalitatile si energiile celor doi solisti se imbina perfect iar vibratia piesei da, inca de la primele acorduri, o stare de bine, de relaxare si de voie buna. “Indiferent de greutatile intampinate intotdeauna am fost si voi ramane o optimista incurabila, intotdeauna am vazut soarele ce se ascunde dupa nori si intotdeauna am crezut in dragostea ideala. Piesa aceasta este povestea mea de dragoste cu Stefan, partenerul meu, transpusa metaforic in versuri. Sper sa va regasiti si voi in versurile si muzica aceasta, totul fiind inspirat din trairile mele personale” ne-a marturisit Elena Unc.
“Melodia Floarea Soarelui este o poveste de dragoste, una universala, cu așteptări, cu încredere, sacrificiu și iubire fără granițe. O floare și-un spic și-au jurat legământ… două lumi unite sub același cer. Este o piesă extrem de iubită de noi ca și creatori ai ei, mai ales că i-a luat ceva timp să se nască. Îi doresc Elenei succes, să fie mereu precum floarea soarelui, cu ochii spre lumină și inspirată nemărginit de ea. Iar pentru publicul larg, am o provocare: ascultați această melodie minim de două ori. Inevitabil veți simți vibrația noastră și toată iubirea noastră creatoare. ” a declarat Florin Muresan.