ELLIAS lanseaza hitul verii chiar de ziua lui – ”Nepotriviți”

36
ellias feat aura g nepotrivti
ellias feat aura g nepotrivti

Artistul lanseaza ,,Nepotriviti” de data asta in colaborare cu Aura B. O tânara cunoscuta in Marea Britanie si in Romania.
,,Nepotriviti” o piesa cu un vibe de sezon ce te duce in starea euforica.Videoclipul este sclipitor, cu fete si bāieti, imaginile spun totul. Te invit sā-l vizionezi.

Cine este ELLIAS , artistul care a lansat piesa ,,Nepotrivit”?
Alin Deju este un artist nou pe piata muzicala din Romania care in ultima perioada de timp a lansat multe piese care se aud la radio.
Pe langa pasiunea pe care o are pentru muzica ELLIAS este un priceput Designer cu prezentari la New York Fashion Week,si tot ce tine de coafor si beauty.In aceasta vara si a lansat si o colectie de haine ,Summer flowers’dedicata persoanelor romantice ,care iubesc natura si florile ei.Artistul ne-a aratat ca poate veni cu ceva surprinzator mereu, fie cā-i in materie de beauty, modā sau pār.
“La frumoasa varsta de 40 de ani mā simt bine in pielea mea si mai am multe de spus si de aratat oamenilor care mā iubesc si ma apreciaza. Sunt bucuros ca viata mi-a oferit multe , bune si rele , am luat totul ca o lectie, lectii .Mi-am luat avant si am plutit majestous”, a povestit solistul.

ELLIAS ft. @aurab. – Nepotriviti | Official Video – YouTube