Ellie White și-a aniversat ziua de naștere la Dubai, în cea mai mare gradină cu flori din lume

388
smacap_Bright

Ellie White și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod unic, în cea mai mare grădină cu flori din lume. Aflată într-o mini-vacanță la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toată lumea.

Miracle Garden este cea mai mare gradină cu flori din lume, aflată în mijlocul deșertului, lângă Dubai, deschisă în fiecare an din luna noiembrie până în luna mai. Aici, din cele 150 de milioane de flori de toate formele și toate culorile sunt realizate construcții inedite, de la palmieri și ursuleți până la avioane și elefanți.

“Am aniversat ziua de naștere într-un Disneyland al florilor și a fost magic. Cea mai frumoasă aniversare de până acum… Este spectaculos ce am văzut acolo. În Miracle Garden florile capătă tot felul de forme. Am văzut palmieri, elefanți, ursuleți și fluturi realizați complet din flori. Am înțeles că în fiecare an apar noi figurine, iar în acest an noutățile au fost Mickey și Minnie Mouse”, povestește Ellie White.

Ellie White a vizitat Dubai-ul pentru a doua oară în mai puțin de o lună. Dacă prima dată au fost și cei doi copii ai săi, de aceasta dată solista a avut parte de o vacanță romantică în doi.

“A fost surpriza lui Doru pentru ziua mea. Am fost aici și la începutul lunii februarie cu copiii și ne-a placut foarte mult. De această dată am revenit doar noi doi. Am petrecut câteva zile la un hotel din mijlocul orașului, iar apoi ne-am mutat și pe plajă, la un hotel lângă Burj Al Arab. Mi-am dorit foarte mult să petrec câteva zile în liniște și pe malul mării, și să mă bucur de vremea caldă. A fost o vacanță minunată”, spune Ellie White.