Emilian Oprea joaca scene dificile in episodul de luni din „Vlad”

646

In episodul de luni din „Vlad” serialul de la Pro TV, Leo, interpretat de actorul cameleon Emilian Oprea, se gândește din ce în ce mai mult la Adrian, începe să-l vadă peste tot, are viziuni și coșmaruri care nu-l mai lasă să trăiască în pace. ”Ce face fratele clește? De ce m-ai omorât? Îi înțeleg pe ceilalți, dar noi? Eram ca frații… Nimic nu e mai presus de asta. Cum ai putut să mă sacrifici, nu te-a durut sufletul?”, îi spune Adrian de fiecare dată când apare. Luni, de la 20:30, începem să vedem o altă față a lui Leo, care este urmărit în permanență de imaginea prietenului său, devine disperat și-i alungă pe toți cei care lucrau cu el, însă îl roagă pe Tibi să-i rămână alături.


Nu înțelege cum de a fost trădat de oamenii care-i erau aproape și începe să creadă că totul are legătură cu Adrian, dar și cu Vlad, care i-a spus la un moment dat ”șefule Clește”. Dezamăgirea lui ia forme nebănuite și încearcă să-i omoare pe toți la cazinou, când Ștefan îi pregătește o petrecere surpriză. Ce se întâmplă acolo și cum reacționează prietenii lui, vedem în cel de-al unsprezecelea episod „Vlad”.


Luni, Maria (Aura Hasnas Calarasu) află de articolul scris de Răzvan și-i spune: ”Să-ți fie rușine, puiul mamii! Mi-e mai rușine de ce ai făcut tu decât de ce a făcut Adrian.”. Nervoasă și dezamăgită de copiii ei, are o discuție aprinsă cu VLAD și i se adresează pe un ton apăsat: ”Ce n-ai reușit când erai mort ai reușit acum, de când te-ai întors acasă! Eu cred că familia asta are nevoie de Adrian, nu de tine. Adrian al meu nu ar fi făcut niciodată ce ai făcut tu. Să nu îndrăznești să mai vii aici”. Tot luni, de la 20:30, fanii vor vedea și cum începe Titi să-l șantajeze pe Ștefan, dar și cum ajung Eliza și Vlad să se apropie din ce în ce mai mult.