Exclusiv! Mihaela Tatu a revenit pe micile ecrane! Afla unde o poti vedea!

362

Pe Mihaela Tatu o stim de ani buni de la TV, mai intai de la Pro TV si apoi de la Acasa. O vreme a disparut, insa anul acesta a revenit ca hangita la “Ferma Vedetelor” si tocmai ce am aflat ca face emisiune la Canal 33. Imi doream sa o revad si s-a intamplat pur si simplu cand nu m-am asteptat. Si am profitat de ocazie ca sa aflu ce mai face de 3 x femeia Mihaela Tatu. Care este la fel de vesela, superba si plina de viata.

Exclusiv!: Ce ma bucur sa te revad dupa atata timp…

Mihaela Tatu: Eu vin destul de des in Bucuresti, acum stau in Oradea de cinci ani. Fiica mea s-a mutat la Berlin, apartamentul ei e in Bucuresti si eu am grija de el!

Si ce faci aici in Bucuresti?

Am de lucru aici. Daca vin, vin cu lucru aici. Sunt la Canal 33, mi-am dorit sa vin aici. Tocmai am fost la CNA si a obtinut emisie 24 de ore din 24. Am acceptat, am vorbit cu Alexandru Raducanu, care este managerul Canal 33, acum doi ani, pe vremea aceea simteam nevoia sa fac din nou televiziune. Acum mi-am dat seama ca sunt stabilizata, cu fundatie buna in profesie si merita sa ma joc un pic. Dar joaca asta este serioasa pentru ca tot ce face Alexandru e serios. Si este un tip serios, iar acesta este motivul pentru care sunt aici.

Va cunosteti de mult timp?

El a fost invitat la “De 3x femeie” pe vremea cand scria carti biografice despre Cristian Topescu, Stela Popescu, Andreea Marin…

A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut….

M-am gandit si am facut un calcul. Au trecut 7 ani in media din Brasov, dupa care un an de Pro TV, dupa care 7 ani de Acasa, dupa care 3 ani de Antena 2. Acum dupa 7 ani, uite din nou 7 ani, acum mi-am dat seama ca au trecut 7 ani din 2011.

Esti atat de frumoasa, esti neschimbata…

Ei, da… Si eu am fost grasuta tare. Eu sunt subreda, am avut ruptura de ligament incucisat si menisc. Am facut sport. Ligamentul mi l-am rupt in urma cu 12 ani, acum mi-am rupt meniscul… facem sport.

Si cum ai reusit sa slabesti?

Metabolibalance – Ion Niculaescu. Asa se numeste dieta. Personalizata pentru fiecare. Dar am fost pe la televiziuni si am povesti la Antena Stars tocmai venisem din Bali cand mi-am rupt piciorul. L-am operat si acum sunt din nou pe baricade.

M am bucurat cand te am vazut la “Ferma vedetelor” in rol de negustoreasa….

Daca as fi acceptat sa fiu moderator sau sa fac ceva acolo ar fi trebuit sa stau doua luni si jumatate. Asa m-am dus mai rar, m-am distrat. Si m-am revazut cu oameni dragi in egala masura si am vazut cat au muncit oamenii aia acolo. Pentru ca sa stii ca au muncit destul.

Altceva ce mai faci?

Nici nu stiu ce sa-ti spun ca fac. Abia astept sa termin ce am de facut aici, emisiunea va demara in 23 septembrie si se va numi “De vorba cu Mihaela Tatu”. Voi avea invitati care am cu ce sa vorbesc si sa ramana ceva in urma. Adica voi oferi informatii de care avem nevoie, dupa care telespectatorii chiar tanjesc. Am vorbit despre o afacere noua in Romania, despre starea sanatatii femeii, vom vorbi despre ceea ce inseamna diferenta despre vorbire si comunicare. Am primit binecuvantarea a tot ce se intampla in post a parintelui Constantin Neculala, am fost la Sibiu. Am vorbit cu doamna Elena Carstea Simion care e profesoara de dictie a tuturor…

Lumea inca te mai recunoaste desi esti mai frumoasa ca la debut…

Inca ma mai striga „uite-o pe aia de la de 3 x femeie!”. Asa sunt oamenii, parca n-am stii…

Sa ne intoarcem la fiica ta…

Fiica mea are 33 de ani, Ioana Tatu, este designer de interior, studenta anul 3 la a treia facultate.

Iti multumesc pentru interviu. Folosesti retele de socializare?

Da, insa mai putin. Dar ne vedem si acolo.