#FAMILYFEST Island își deschide porțile! Începe seria evenimentelor în aer liber pentru toată familia, în centrul Bucureștiului!

248
ducu bertzi concert
ducu bertzi concert

Ducu Bertzi, Iris – Nelu Dumitrescu și Azur dau startul concertelor în aer liber, începând de vineri, 17 iulie 2020, de la ora 20.30!
Se deschide tărâmul magic al evenimentelor! Acesta se numeste #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreună cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii. Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului. Locatia este una extrem de atractiva, mai precis Insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum, Sector 2, București.
#FAMILYFEST Island se deschide pe 17 iulie 2020, cu primul concert, și își propune să aducă artiști unul și unul pe scenă sa.

Ce artiști vor urca pe scenă!

Connect-R, Sore, Amna, Dj Project, Ruby și multe alte nume cunoscute vor cânta pentru cei care vor păși pragul #FAMILYFEST Island, care a pregătit de altfel și o zonă special pentru copii. Micuții se vor putea bucura, de asemenea, de spectacole în aer liber, animatori, workshop-uri specifice, parc de distracții și circ. În plus, există și Food Zone, dedicată persoanelor pofticioase, care vor putea savura produse pregătite special de food trucks.

Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island – vineri, 17 iulie 2020, de la ora 20.30

Slagăre precum“Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea” vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența sa. Vă asteptăm la #FAMILYFEST Island vineri, 17 iulie 2020, la ora 20:30.
După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: “Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea”,” Suflet fără chei”, “Omul pădurii”, “Iertările”, “Unde oare”, “Focul vânat e gonit de vânt”.

Concert IRIS – NELU DUMITRESCU @#FAMILYFEST Island – Sâmbătă, 18 iulie 2020, de la ora 20.30
Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fără Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, sâmbată, 18 iulie 2020 la orele 20:30.

Iris, este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 44 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, “Casino” sau “Da, da, da”,” Eu stiu”, reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor. Începând cu sfârșitul anului 1975 – începutul anului 1976, trei „muschetari„ – Nutu Olteanu – chitară, Elin Lechinteanu – bass și Nelu Dumitrescu – tobe, plini de ambiție, talent, dăruire și adevăr, au fondat trupa Iris.

Azur cântă duminică, 19.07.2020, @ #FAMILYFEST Island!

Șlagăre precum ”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire” vor reedita succesul anilor trecuti, la #FAMILYFEST Island, duminică, 19.07.2020 la orele 20:30. Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Este considerată prima formație care a tratat maneaua lăutărească (interpretată în anii 1970 de Romica Puceanu, Gabi Luncă, Victor Gore) în manieră pop, sub influența interpreților în vogă din țările balcanice ale blocului comunist. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului român, fapt confirmat de discografia foarte bogată cu peste 25 de albume. Azur s-a constituit în jurul lui Nelu Vlad, care și-a început cariera muzicală în urma unui pariu.

Cum se face accesul la #FAMILYFEST Island?

• Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie. • Capacitatea maxima de persoane admisa de lege, este de 500. • Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.
* Toți spectacorii plătesc bilet.
**Așezarea se face conform planului de vânzare a biletelor.
***Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara. Un concert marca Sprint Music, susținut de National FM, 100% muzica românească.