Faydee dă ritm verii cu piesa AYWA, feat. Valderrama

177
aywa
aywa

Faydee lansează AYWA, o colaborare specială cu Valderrama, un artist spaniol în vârstă de 25 de ani. AYWA este o piesă în care ritmurile orientale se îmbină perfect cu cele spaniole și cu trap-ul, al cărei clip a fost filmat în Australia și în Spania. Dă o stare de bine, provoacă la dans, iar versurile dau dependență.

“Mă bucură foarte tare această lansare și sper ca toți cei care vor asculta AYWA să simtă la fel, sper că o să le placă și o să le facă vara mai frumoasă. Aveți grijă de voi și îmi doresc să ne vedem cu bine cât de curând”, a spus Faydee.

După succesul înregistrat cu Trika Trika, feat. Antonia, piesa care are peste 44 de milioane de vizualizări pe YouTube, a fost licențiată de Warner Music UK, are peste 743 de mii de streams pe platformele digitale, iar pe TikTok, challenge-ul lansat a fost viral în toată lumea și hashtag-ul a fost folosit de peste 150 de milioane de ori, Faydee le aduce fanilor săi o melodie vibrantă, un featuring unic cu Valderrama. Eduardo Tarquis, Valderrama, și-a început cariera muzicală în Madrid, unde a înregistrat una dintre cele mai ascultate piese, Rompopopom, care a depășit 43 de milioane de vizualizări pe YouTube.

“AYWA este o colaborare extrem de importantă pentru mine, fiind primul meu featuring internațional. O piesă trap plină de ritm și căldură, pentru a-i simți beat-urile uimitoare. Este un fusion interesant”, a spus Valderrama.