Florian Rus lanseaza videoclipul piesei „Pe buzele tale”!

273
florian rus
florian rus
Dupa succesul mega-hit-ului “Strazile din Bucuresti”, ce se afla in continuare pe locul 1 in topurile radio si TV pentru a treia luna consecutiv, florian lanseaza “Pe buzele tale”.
“Pe buzele tale” este o declaratie de dragoste moderna ce prezinta “efectele” pe care le are iubirea asupra artistului. 
Piesa este al doilea single de pe EP-ul “Strazile din Bucuresti”, ce este disponibil de astazi pe toate serviciile de streaming. Pe langa noul single si “Strazile din Bucuresti”, Ep-ul mai contine piesele “Sportul preferat”, “Cand vine noaptea”, dar si o colaborare surpriza ce va fi lansata in prima parte a anului 2020.
Scrisa de florian alaturi de echipa DeMoga, piesa “Pe buzele tale” este insotita de un videoclip realizat de Iulian Moga, ce are in prim plan un cuplu de indragostiti pentru care iubrea este singura necesitate in viata.
Florian este unul dintre cei mai in voga autori din industria muzicala, numele lui aparand in creditele celor mai importanti artisti din Romania: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”, insa cel mai mare succes l-a cunoscut odata cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti” alaturi de MIRA, ce inca domina topurile radio si TV, ajungand in 24h de la lansare pe locul 1 in Trending.
https://www.youtube.com/watch?v=4Jz6YDQsEB0&feature=emb_logo
florianrus – Pe buzele tale

Muzica: Florian Rus, Bogdan Todor, Ionut Marius Vasilache, Marius Moga, Mihnea Sechely, Denis Gavrilescu
Text: Florian Rus, Bogdan Todor, Ana-Maria Stefan
Produsa de: Ionut Marius Vasilache, Bogdan Todor, Florian Rus, Denis Gavrilescu
Mix&master: Max Chissaru