Florian Rus si Delia Rus lanseaza versiunea acustica a piesei „Take Me Slow”!

193
florian rus si delia rus
florian rus si delia rus
Roton continua seria sesiunilor live acustice, filmate la RTN Factory, ce ofera fanilor sansa de a-si asculta preferatii intr-un cadru intim si relaxant. Inceputa saptamana trecuta de Jean Gavril este acum randul lui florianrus sa preia stafeta, oferindu-ne versiuni noi pentru piesele proprii, alaturi de un cover dupa o piesa celebra.
Setul lui florian este completat de „Take Me Slow” alaturi de Delia Rus,  un cover dupa una dintre cele mai cunoscute piese hip hop din anii 2000, interpretata de Bitza si Vanessa. „Take Me Slow” este prima piesa din set-ul lui Florian, ce este completat de o versiune acoustica a piesei “Strazile din Bucuresti”, disponibila pe serviciile de streaming.
Florian este unul dintre cei mai in voga autori din industria muzicala, numele lui aparand in creditele celor mai importanti artisti din Romania: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”, insa cel mai mare succes l-a cunoscut odata cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti” alaturi de MIRA, ce se afla in prezent pe locul 1 in topul Media Forest, petrecand ultimele 3 luni in fruntea pozitiei.

Delia Rus a debutat in 2016 cu „Daca pleci”, piesa ce a adus-o in atentia reflectoarelor in scurt timp, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 12 luni. A urmat „Tatuaj pe inima” si colaborarea cu Karo & Doddy – Tot mai departe, ambele lansari generand milioane de accesari. A colaborat cu Tranda pe piese ca „Ochii la mine” si „Club Nostalgia”, iar cel mai recent Delia a deschis concertul LP de la Arenele Romane.