Florin Gherlea a lansat piesa “A bătut la ușa ta cineva” de ziua lui

11
Florin Gherlea - A batut la usa ta cineva
Florin Gherlea - A batut la usa ta cineva

“A bătut la ușa ta cineva” – cea mai recentă piesă interpretată de Florin Gherlea pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text scris de Costache Ioanid.
Ne aflăm în perioada Postului Mare iar pricesnele sunt des întâlnite pe platformele de muzică dar și pe rețelele de socializare. Învierea Domnului este cel mai mare eveniment al omenirii atât din punct de vedere religios cât și istoric, pe care azi creștini îl sărbătoresc anual cu mare strictețe, printer care se numără și aceste cântări de slavă, cinste, mulțumire și închinăciune lui Dumnezeu. Cu această ocazie Florin Gherlea lansează de aniversarea sa pe 02.aprilie o priceasnă intitulată ” “A bătut la ușa ta cineva”, pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text scris de Costache Ioanid.
” Este un vis împlinit realizarea acestui proiect de care sunt mulțumit și recunoscător tuturor celor care au făcut posibil acest lucru întru-un timp foarte scurt, pentru a putea fi lansat în ziua aniversării mele. Mă simt trufaș că am reușit și în acest an în preajma Sărbătorilor Pascale să ofer celor dragi și celor care îmi ascultă muzica o priceasnă pe care o îndrăgesc enorm mult, având o interpretare diferită care sper să placă tuturor ascultători.”
Prin intermediul acestei piese Florin Gherlea urează tuturor ”Sărbători fericite, luminate și binecuvântate” alături de familie și cei dragi cu împliniri cerești și pământești. Să petreceți sfintele sărbători în pace sănătoși și bucuroși.