Florin Iordache, Alex Stoica si Mihai Constandache invitati la deschiderea Conacul Baciului, prima băcănie cu tradiție din Brăila

26
slex stoica, maridana si florin ioradche
slex stoica, maridana si florin ioradche

Zilele trecite la Braila a avut loc deschiderea primei bacanii cu traditie – Conacul Baciului. Inviati speciali au fost printre jurnalisti si personalitati ale orasului si Florin Iordache de la X Factor, ex Krypton si fost concurent la Megastar, Alex Stoica pe care il stiti de la Exatlon si solistul de muzica populara Mihai Constandache, fost concurent la primul sezon din emsiunea „Chefi la cutite”, care este originar din Braila. Solistul de altfel are si o cofetarie si a facut gogosi pentru cei care au trecut pragul bacaniei si a adus si un tort special cu logo ul bacaniei facut special de expertul in torturi de la Pisica albastra.

ioan si vasile stroie la braila
ioan si vasile stroie la braila

Una dintre principalele valori pe care este fundamentat brandul Conacul Baciului este încrederea, de aceea furnizorii produselor tradiționale pe care le comercializăm sunt mici producători locali, care pun preț pe hrana curată, alcătuită din ingrediente naturale. Susținerea acestor mici producători este vitală pentru economie, mai ales în această perioadă. Conacul Baciului a fost fondat de Ioan și Vasile Stroie, doi tineri antreprenori care s-au născut în Carei, județul Satu Mare. Ioan și Vasile ajung să pună bazele primelor magazine cu produse tradiționale românești, în Craiova, la doar 20 de ani.

la braila florin iordache de la x factor mihai constandache si alex stoica
la braila florin iordache de la x factor mihai constandache si alex stoica

“Am pornit în acest business, împreună cu fratele meu, Vasile Stroie, în urmă cu 10 ani, însă abia anul trecut, unul dintre cei mai grei de până acum, ne-am hotărât să ducem afacerea la următorul nivel. Am cântărit mult, am analizat mult riscurile, mai ales că era anul în care micile afaceri au început să-și reducă activitatea sau chiar să se închidă. Suntem încrezători că împreună cu clienții care apreciază calitatea și pun preț pe mâncare sănătoasă vom reuși să ne extindem și să fim mai aproape de românii care susțin micii producători”, a spus Ioan Stroie. Iar la frandul lui, fratele acestuia, Vasile Stroie a marturisit ca “vă așteptăm cu drag să treceți, cu încredere, pragul băcăniei noastre din Brăila, să degustați din specialitățile care fac diferența la oricare masă, ajutând, în același timp, și micii producători care abia mai fac față actualei crize. Suntem dornici să vă încântăm cu delicatesele noastre pregătite cu suflet.”

mihai constandache cu tortul cu logo conacul baciului
mihai constandache cu tortul cu logo conacul baciului

Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Brăila Mall, a avut loc vineri, 22 octombrie. Conacul Baciului comercializează peste 200 de preparate tradiționale, realizate după rețete vechi, bazate pe ingrediente curate, fără adaosuri, în condiții de strictă igienă, în spații amenajate cu materiale de înaltă calitate. Produsele noastre sunt furnizate de mici producători din Mărginimea Sibiului, o regiune etnografică cu un caracter unic în România, bogată în tradiția creșterii ovinelor și vitelor, în aerul montan curat de la poalele Munților Sibiului.

gogosi de la pisica albastra
gogosi de la pisica albastra

Pentru că grija pentru respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare este esențială pentru noi, am lansat și magazinul online, www.conaculbaciului.ro, ușor de accesat și prietenos în acțiunile de navigare printre produsele noastre, astfel încât să venim în întâmpinarea clienților noștri rapid și ușor.