Florin Ristei si Razvan Simion si-au scos iubitele la premiera James Bond!

139
florin ristei si pantera neagra
florin ristei si pantera neagra

Marți seară, la Afi Cotroceni fanii lui James Bond au putut vedea cel mai recent film cu Daniel Craig în rolul eroului. Agentul 007 a reunit fanii săi la CinemaCity la o avanpremieră de excepție, pentru că invitații au vizionat filmul în sălile IMAX, 3D și VIP și au trăit la maxim acțiunea provocatoare alături de James Bond în același timp cu premiera din Londra, unde a venit familia regala in frunte cu Printul Charles si Camila.

corina caragea si alina puscas
corina caragea si alina puscas

Au fost o multime de vedete și de cupluri căci, multe VIP-uri au venit la premieră cu iubiții sau cu prietenii. Juratul de la X Florin Ristei și-a scos la film iubita, pe Naomi Hedman, cunoscută ca și Pantera neagră de la emisiunea X Factor. Cei doi au purtat măști asortate pe care le mai dădeau din când în când jos pentru poze.

marina si daniel nitoiu
marina si daniel nitoiu

Și colegii lui Florin de la Neatza cu „Razvan si Dani” au fost acolo. Răzvan Simion a venit cu iubita însă a pozat cu Cătălin Anchidin iar Nicolai Tând a venit cu soția. Alina Pușcaș de la Antena 1 a venit și ea cu soțul însă s-a pozat și cu fetele de la Pro TV, adică cu Corina Caragea sau Ramona Păun.

iulia ionescu
iulia ionescu

Daniel Nițoiu și soția sa Marina, au venit la film, la fel ca și Andrei Stoica cu partenera sa dar și mulți alții. Andreea Bălan, Nicoleta Nucă, Kamara, Răzvan Popescu, Gabriella Nastas, Andra și Răzvan Gogan cu prietenii, Bro Mania, Rareș Năstase, Iulia Ionescu plus multe alte vedete.