Cine-i romanul care „le-a stins lumina” italienilor gătind mai ceva ca la MasterChef!

1311
paul siserman
paul siserman

Paul Siserman, fost concurent la „MasterChef” de la Pro TV are parte de multe reusite in ultima vreme. Insa cea mai noua veste vine dinspre Italia. „La invitația Academiei Siciliene a cărui Ambasador pentru România sunt din 2018 am participat la „Marele Premiu al Tonului Roșu” organizat pentru prima data în Sicilia, Italia unde au participat tari precum Statele Unite, Italia, Spania, Maroc, Tunisia, România. După 4 zile de concurs în care în fiecare zi  a trebuit sa gătesc câte 50 de farfurii pentru juriu compus din critici culinari experți in gastronomie, jurnaliști și 2 chefi cu stele Michelin, am reușit sa surclasez Italia (locul 2) la ei acasă.

chef siserman
chef siserman

Echipa care a avut în componenta mai multi chefi (in fiecare zi altul), printre care și 2 Maestri bucatari foarte cunoscuți la ei în tara (Albarosa Zoffoli si Francesco Lelio).
Sunt bucuros ca am reușit sa aduc acasă acest trofeu atât de valoros, atât din punct de vedere material (2850 € ) cât și din punct de vedere emoțional, fiind făcut de ultimul maestru coralier Platimiro Fiorenza El însuși fiind declarat ca persoana patrimoniu UNESCO.
Sper ca reușita mea sa încurajeze pe mai tinerii colegi sau participe la astfel de competiții unde au ocazia sa își testeze cunoștințele și sa asimileze noi informații. In curând Asociația Națională a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism ANBCT va organiza concursul național prin care se va desemna Echipa națională care va reprezenta România la IKA. Olimpiada de  anul viitor. Așadar ca director ala acestei asociații invit colegii bucătari sa se înscrie și sa participe în număr cât mai mare”, a povestit Paul Siserman pentru exclusiv.ro