Fostul concurent de la Exalton, Calin Novacescu, isi doreste dezvoltarea pe plan personal si profesional si urmeaza Cursul de Antreprenoriat de la Business Education School

126

Fostul concurent de la Exalton, Calin Novacescu, supranumit “antrenorul care sfideaza limitele corpului uman” promoveaza un antrenament fara exercitii epuizante si un stil de viata 100% natural, care au ajutat multa lume sa ajunga la silueta mult visata.
Calin Novacescu s-a nascut in 1972, in Orsova si prima pasiune sportiva a fost fotbalul pe care l-a practicat pana la 17 ani. Odata cu adolescenta au inceput sa-l fascineze body building-ul si artele martiale. Este primul instructor roman licentiat la Federatia Mondiala de Taekwondo Kukkiwon Coreea de Sud. Din 2013 si pana in prezent a stabilit mai multe recorduri si si-a depasit limitele corpului realizand diferite recorduri nationale si mondiale legate de slabit si de masa musculara.
“Distrugatorul de aparate” care a uimit o tara intreaga cand a facut 33 ore de sport fara oprire in direct, pana cand a resetat toate aparatele din sala, acum doreste sa aprofundeze partea de dezvoltare personala si profesionala.
Calin Novacescu s-a inscris la Cursul de Antreprenoriat marca Business Education School, unde isi doreste sa aprofundeze notiuni despre administrarea unei afaceri si dezvoltarea lui personala dar si profesionala.
“Dupa ce am intrat in domeniul fitness-ului si am inceput programele online de slabit am realizat ca am nevoie sa acumulez cat mai multe cunostinte pentru a ma putea dezvolta din ce in ce mai mult. Imi doresc de asemenea sa lansez si o linie de suplimente pentru sportivi, care sa se bazeze pe ingrediente 100% naturale. Ceea ce inseamna ca trebuie sa cunosc toate notiunile necesare deschiderii unei afaceri. De aceea am ales sa ma inscriu la Cursul de Antreprenoriat de la Business Education School, pentru ca sunt oameni profesionisti, gata sa te ajute in orice domeniu si sa iti puna la dispozitie toate cunostintele de care ai nevoie”, spune Calin.
Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor anteprenori ai tarii care isi doresc sa acumuleze cunostinte din toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR si comunicare, online marketing.
Business Education School ofera cursuri autorizate de catre Ministerul Muncii: Antreprenor, Coaching, Comunicare si PR, Marketing Manager, Marketing Online si PPC – Pay Per Click.