Frumuşelul Sergiu Negotiu Piloff de la Kanal D dă “Test de vedetă” în faţa elevilor!

302

Vedeta a participat la a doua editie a proiectului  „Ora de Educatie Rutiera la Liceu” unde le-a vorbit elevilor despre riscurile la care te expui in trafic si le-a relatat si experienta lui ca sofer . Partea cea mai interesanta, insa, abia acum vine: stiati ca Sergiu a terminat un liceu pedagogic si ar putea fi profesor cu acte in regula oricand?


“ Da, asa este, am termina liceul pedagogic din Sibiu si la un moment dat chiar am vrut sa profesez dar am descoperit televiziunea si am pornit pe acest drum. Nu se stie , insa, niciodata unde te duce viata. Important este sa ai un plan de rezerva.
Experienta de la “ora de educatie rutiera” mi-a adus aminte de anii de liceu care sunt cei mai frumosi , dar mai mult decat atat ma bucur ca am avut ocazia sa le relatez elevilor experientele din trafic. Condusul nu este o joaca! Dincolo de asta le doresc succes la examenul de sofer!”. Inagini inadite de la Ora de educatie rutiera vedeti vineri la “Test de vedeta” diar in cadrul “Teo Show” de la ora 15:00