Gabriel Dumitru inconjurat numai de femei frumoase! Ce proiecte pregateste?

469
gabriel dumitru, claudia ghitulescu si ornela pasare
gabriel dumitru, claudia ghitulescu si ornela pasare

Sexosul artist de muzica populara are in ultima vreme o multime de proiecte si este mereu pe drumuri. Fie ca este invitat la concerte peste hotare sau in tara, la emisiuni de televiziune, Gabriel Dumitru isi face timp pentru toate aceste activitati care ii dau un plus de imagine. Nelinistitul solist a mai si slabit in ultima vreme iar in urmatoarea luna va fi si mai mult pe drumuri pentru ca trebuie sa onoreze concertele pe care le are.

claudia ghitulescu si gabriel dumitru
claudia ghitulescu si gabriel dumitru

Am aflat ca pe langa spectacolele pe care le are solistul a inceput sa filmeze si pentru emisiunile de Revelion ale diverselor posturi de televiziune, iar zilele trecute a filmat si pentru Antena Stars alaturi de indragitele lui colege Claudia Ghitulescu si Ornela Pasare dar si alaturi de alti interpreti de muzica populara.

ane marie si gabriel dumitru
ane marie si gabriel dumitru

Mai mult decat aceste filmari, solistul a acceptat sa modereze alaturi de solista de mzuica dance Anne Marie si o emisiune de televiziune. Aceasta se numeste „Acasa la Electrecord” si este o emisiune dedicata folclorului si muzicii populare. Acolo vor fi invitati de-a lungul mai multor emisiuni artisti care in timp au colaborat cu casa de discuri Electrecord si au colaborat foarte bine. Cuplul de cantareti vor avea parte de invitati unul si unul care le vor spune detalii despre carierele lor si vor canta.