Gabriel Dumitru sarbatorit de Fuego la „Drag de Romania mea”

414
gabriel dumitru si fuego
gabriel dumitru si fuego

Indragitul interpret a fost sarbatorit si premiat de Paul Surugiu Fuego la emisiunea de la TVR 2. Astfel ca interpretul Gabriel Dumitru a fost premiat de indragitul interpret iar emisiunea se poate vedea duminica 17 noiembrie.

gabriel dumitru la drag de romania mea
gabriel dumitru la drag de romania mea

„Mâine la prânz (duminica), de la ora 15.00, veți avea parte de o ediție plină de energie, de bucurie și de exemplele unor tineri care-au muncit și au luptat pentru locul în care au ajuns azi. Unul dintre aceștia este munteanul Gabriel Dumitru, tânăr ambițios, talentat, determinat și muncitor.

drag de romania mea
drag de romania mea

Perseverent, Gabriel a demonstrat că poate și că folclorul este o comoară pe care o poate duce, cu frumusețe, mai departe. Cântecele sale au mesaje speciale, iar munca asidua din acești ani i-a asigurat un loc fruntaș în rândul iubitorilor de muzică populară. Gabriel cântă cu ușurință și alte genuri muzicale, iar mâine ne va aduce daruri unice, singur și alături de colegii și prietenii săi!”, au scris cei de la emisiunea de pe TVR 2.

solistul gabriel dumitru si lucia iubita lui
solistul gabriel dumitru si lucia iubita lui

De curand, interpretul nu numai ca este indragostit mai mult ca niciodata, insa a lansat si un nou videoclip la piesa „Asculta-ma inimioara”.

gabriel dumitru si beatrice bandoiu
gabriel dumitru si beatrice bandoiu

In plus, probabil ca interpretul Gabriel Dumitru are planuri legate de o posibila colaborare muzicala caci in ultima vreme este tot mai des vazut in preajma solistei Maria Beatrice Bandoiu, o voce aparte cu care solistul a mai colaborat. Posibil ca prietenia lor sa nasca si alte surprize muzicale.