„Galbenă gutuie” și „Fie timpul rău sau bun” sunt cele mai noi colinde pe care Florin Gherlea le cântă din suflet pentru suflet!

278
Florin Gherlea si familia lui
Florin Gherlea si familia lui

De-a lungul anilor, în pragul Sărbătorilor de iarnă Florin Gherlea obişnuieşte să aducă în casele și inimile celor dragi și celor care îi ascultă muzica colinde din popor. În acest an, Florin Gherlea vă prezintă două colindele intitulate “Galbenă gutuie” și “Fie timpul rău sau bun” pe versuri scrise de Adrian Păunescu.

„În acest an Crăciunul va fi de-a dreptul special și memorabil, pentru că îl voi petrece pentru prima oară alături de fetița noastră, drept urmare am ales două colinde emoționante care să memoreze acest Crăciun atât pentru noi cât și pentru fetiță. Ca de fiecare dată în pragul sărbătorilor obișnuiesc să intru în casele celor care doresc cu colinde frumoase care să vestească Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. „Galbenă gutuie” și „Fie timpul rău sau bun” sunt colindele oferite din suflet pentru suflet către toată lumea, pe verusrile scriitorului Adrian Păunescu.

galbena gutuie - florin gherlea
galbena gutuie – florin gherlea

Cu ocazia acestui colind, vă urez tuturor Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi, să aveți parte de multă sănătate, pace, liniște, fericire și nu în ultimul rând de iertare și iubire, întâmpinând astfel un an nou cu prosperitate care să vă aducă numai realizări și zâmbete pe față”, a mai spus tanarul solist.

Cine e Florin Gherlea?

Florin Gherlea s-a lansat în muzica românească în anul 2010 cu piesa “Star of night”. Pe lângă activitatea muzicală artistul a tatonat o perioadă lungă de timp și cu modeling-ul. Între timp artistul și-a întemeiat o familie alături de soția lui Ioana cu care a lansat în anul 2018 melodia “Suflet pereche”.

fetita lui florin gherlea
fetita lui florin gherlea

Casnicia lor a dat naștere celui mai dorit copil. Cezara Maria pe numele ei, este un copil mult dorit și așteptat care îi face fiecare zi mai frumoasă și motiv să zâmbească în orice situație. ”Alegerea numelui nu a fost ce-a mai ușoară alegere, dar într-un sfârșit ne-am decis că ”Cezara Maria” este cel mai potrivit nume pentru fetița noastră”, ne-a pobestit acesta. Florin iși împarte cel mai mult timpul între meseria de tătic și cea de manager la o companie de mare succes și renume din România și nu numai.