Gemenii Graur si Anisa Sandulache de la A7TV super prezenta la un eveniment monden

23
echipa de la A7TV si prietenii lor
echipa de la A7TV si prietenii lor

La final de ianuarie a fost o zi speciala si calduroasa in care mai multe vedete si prieteni speciali s-au intalnit la un eveniment care a avut loc la Cafeneaua actorilor din parcul Tineretului, pe malul apei, un loc special si primitor in care s-au intalnit mai multe generatii de vedete.

anca pandrea
anca pandrea

De la Ana Maria Margean, Jolie si David Dobrincu la Aura B, Julianne P, Adora, Aris care participa la Eurovision, tik tok erii Dragos Popa, Andrei Radu sau Marian Ferncz, de profesie wellness coach, Fabio, Ellias, Andra Gogan si Iulian Lemnaru, Dany D, Anisa Sandulache si fratii gemeni Graur, Ben si Iosif de la A7TV, alaturi de producatorii lor.

ellias si aura b
ellias si aura b

Olga Balan sau actrita Anca Pandrea. Florentina Musat de la Avantaje a stat de vorba cu Cristina Nae si Alexandru Stoica de la Bonjour Tour. Impreuna au socializat, au ascultat muzica buna si s-au desfatat cu bunatati proaspete de toate felurile de la Bacita Sibiului si Conacul Baciului.

olga balan
olga balan

Iar tortul cu personaje de la Disney, Micky si Minnie a fost realizat de profesionistii de la EM sweets, cei care au asigurat si candy barul de la eveniment. Ovidiu Stefan a facut fotografii iar Doina Guven a fost o gazda extraordinara.

dumi si anisa sandulache
dumi si anisa sandulache

Aparitia Andrei Gogan i-a facut pe multi sa se ridice si sa faca cateva tik tokuri pentru ca se stie ca e regina acestei platforme speciale pentru adolescenti si nu numai.