Grig Chiroiu din „Trasitii” a împlinit 50 de ani!

482
grig chiroiu cu tortul
grig chiroiu cu tortul

Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul Trăsniții de la PrimaTV, a împlinit în acest week-end (7 februarie), vârsta de 50 de ani și se simte mai bine ca niciodată, înconjurat de prieteni, colegi și familie. Drept urmare, în familie cât și pe platourile de filmare de la sitcomul Trăsniții, a fost sărbătorit cum se cuvine.

grig chiroiu si familia lui
grig chiroiu si familia lui

Despre jumătatea de secol pe care tocmai a sărbătorit-o, Grig spune: “Având in vedere că mi-am început ziua cu o invitație la Spa, fiind unul din cadourile primite, în care am beneficiat de două ritualuri, “Tinerețe fără Bătrânețe” și “Pasărea Măiastră”, adică un masaj pentru Pupăză, pot spune că am primit această vârsta, mai relaxat și mai tânăr. Nu contează vârsta, contează cum te simți în interior, iar eu m-am simtit de nota 10! Asta poate și pentru faptul că cei din familie, care mi-au organizat și o surpriză de ziua mea, au evitat să-mi tot aducă aminte vârsta pe care am împlinit-o, înlocuind 50-ul cu 5 de 10! Deci, mă simt perfect, de 5 ori mai tânăr, mai fericit și împlinit! Și asta datorită familiei și prietenilor dragi și apropiați, care au fost alături de mine și care m-au făcut să intru în această vârstă frumoasă, cu bucurie, vitalitate și recunoștință. “

grig chiroiu sarbatorit la filmari
grig chiroiu sarbatorit la filmari

În ceea ce privește cadourile primite, Grig spune că au fost multe tricouri cu cifra 50, cu tot felul de urări, care mai de care mai haioase, bancnote ediție specială Grig Chiroiu în care leii s-au transformat în ani, o invitație să sară cu parașuta, tablouri cu 50 de mesaje și poze din partea prietenilor, și nu în ultimul rând, cea mai frumoasă petrecere surpriză organizată de familie: “ Pe lângă faptul ca am fost înconjurat de familie și prieteni, am avut parte de mai  multe momente, printre care un filmuleț cu urări din partea celor apropiați care nu au putut fi alături de mine, dar, pe care i-am simțit atunci lângă mine. Din acest filmuleț nu au putut lipsi, bineînțeles colegii mei din Prima TV, cărora le mulțumesc pe această cale.”