Hilal Altinbilek, “Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei poate fi vazuta de miercuri de la ora 20:00, la Kanal D

395
Ma numesc Zuleyha - Kanal D
Ma numesc Zuleyha - Kanal D

Frumoasa Hilal Altinbilek, actrița care interpretează rolul principal feminin Züleyha, din noul serial “Mă numesc Züleyha”, care are premiera mâine, la ora 20:00, la Kanal D, este una dintre cele mai atrăgatoare și talentate actrițe din generația tânără de actori turci.

Frumusețea naturală, talentul actoricesc dar și stilul vestimentar de o elegantă ce vine din simplitate, dar extrem de sexy, i-au făcut pe fanii actriței să o asemene cu Angelina Jolie.

Hilal s-a reîntors pe platourile de filmare, după o binemeritată vacanță, pe care și-a petrecut-o pe plajele însorite din Bodrum, Turcia, împreună cu familia. Născută în İzmir, la 21 ianuarie 1991, Hilal Altinbilek a început să ia lecții de actorie după absolvirea școlii primare, iar în 2010 a terminat cursurile Centrului de Arte Mujdat Gezen.

Frumoasa Hilal a debutat în anul 2011, cu un rol principal în serialul “ Derin Sular ”, iar  recunoașterea publicului a venit doi ani mai târziu, odată cu următorul sau rol, în serialul “Trandafirul negru” (Karagül).

Incepând de mâine, 8 ianuarie, ora 20:00, odată cu premiera serialului “Mă numesc Züleyha”, la Kanal D, Hilal Altinbilek o interpretează Züleyha, partenera de viață a lui Yilmaz (interpretat de Uğur Güneș), o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit.

Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică, iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Nu ratați mâine, 8 ianuarie, de la ora 20:00, primul episod din serialul Mă numesc Züleyha”, o poveste incredibilă despre iubire, apartenență și gelozie, cu Hilal Altınbilek și Uğur Güneș, în rolurile principale, dar și cu interpretarea unică a renumitei actrițe Vahide Perçin, la Kanal D. Producția va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.