Impresara sexy Oliviana Mihaela Seiler vrea sa devina scriitoare

553
mihaela-seiler
mihaela-seiler

Fiecare om isi doreste sa traiasca povesti pe care la batranete sa le spuna nepotilor sai sau sa le scrie pe hartie si poate asa sa ia nastere cateva carti pe care sa le publice si cu care sa aiba succes. Este si cazul impresarei sexy Oliviana Mihaela Seiler, o romanca pe care viata a dus-o departe tocmai in Germania. Uneori viata bate filmul si femeia ne-a povestit ce isi doreste pentru ea in viitorul apropiat sau indepartat.

mihaela seiler
mihaela seiler

Desi ne despart mii de kilometri femeia ne-a povestit prin intermediul retelelor de socializare cum se descrie in cateva cuvinte si la ce viseaza. Pentru ca fiecare dintre noi are un vis la care se gandeste in tihna atunci cand are vreme.

masina de scris
masina de scris

„Sunt o femeie visătoare, sunt o femeie încăpățânată, sunt un amestec de sentimente și cuvinte. Atâta timp cât există un lucru în care crezi, golul pe care îl poți simți în interiorul tău este plin de cele mai frumoase sentimente: iubire, emoție, bucurie, satisfacție. A crede că lucrurile care îți fac sufletul să vibreze transformă o viață obișnuită într-una extraordinară, a avea vise despre care crezi că pot deveni realitate reprezintă acel lucru care luminează scânteia ascunsă în tine, este ceea ce te împinge până la limită, este ceea ce evidențiază ce ai mai bun în tine”, povesteste ea. Mihaela ne-a mai spus cate ceva si  despre viata ei.

revisa pe care a aparut
revisa pe care a aparut

„M-am născut la malul marii, in Constanța, vacantele, majoritatea le am petrecut la bunicii materni. Apoi, m am stabilit la munte, unde am si locuit pana m am mutat definitiv in Germania. Dorinta de a scrie, de a așterne pe hartie, ganduri, idei, povesti și-o viata… Nu stiu, o am de mult, mult timp…. Ideea este, ca într-o buna zi, am sa scriu, romane, despre viata, despre iubire, despre dragoste. Undeva, in nordul Germaniei, este insula mea, Insula Rügen, acolo mi ar placea sa locuiesc, sa scriu si sa pictez, sa imi plimb cainii si sa mi aștept nepotii si copiii in vizita…

mihaela seiler cu catelul
mihaela seiler cu catelul

Dar pana atunci, mai avem de trait, de experiment si de luptat. Nu sunt genul de fată pe care să o vrei alături. Sunt mult prea la extreme ca să mă suporţi. Ştiu că ţi se pare că sunt o fată cuminte, iar în momentul de faţă crezi că nu e ceva ce o să te facă să îţi schimbi părerea. Pot fi cuminte, dar în cea mai mare parte a timpului sunt obraznică; pot fi bună, dar sunt şi rea. Depinde de cum mă cunoşti! Ce e cert e că sunt mult prea romantică/ visătoare şi totodată mult prea încăpăţânată! Sunt o vrăjitoare atunci când nu sunt o viperă, o copilă atunci când nu reuşesc să fiu matură. Nu ştiu dacă ştiu să iubesc, să mă las iubită.

mihaela seiler in vacanta
mihaela seiler in vacanta

Pun limite, pe care uneori le trec chiar eu, alteori sunt prea încăpăţânată încât nu las să se ajungă nici la metri buni de limita impusă. Am apărut pe coperta revistei frantuzesti „Les Nouvelles Esthetiques”, prima coperta realizata in România. Am colaborat in Germania cu renumita make-up artista Malu Wilz si am fost imagine Malu Wilz România, am facut si fac multe lucruri. Dar soarta omului este alta, niciodata nu ne putem imagina spre ce si unde ne sunt îndreptați pașii de catre destin..”, ne-a povestit femeia care a trecut si trece prin diverse incercari in aceasta viata, pe care la un moment dat le va scrie intr-o carte care va deveni best seller. Visele pot deveni realitate si acesta poate fi un motto al femeii care se lupta pentru viata ei si a copiilor ei.