In 2018, Smiley a fost in playlisturile radiourilor si televiziunilor muzicale cu 22 de piese

147

In 2018, Smiley a fost in playlisturile radiourilor si televiziunilor muzicale cu 22 de piese lansate de artist in ultimii ani, care au totalizat peste 30.000 de play-uri. Anul acesta, Vals, ultima piesa lansata de pe albumul Confesiune, a ocupat primul loc in Summer Chart 2018, un top realizat de MediaForest. Aprinde scanteia, cea de-a doua piesa lansata de Smiley in 2018, a strans peste 4000 de difuzari pe radio si TV.

“Acum ca se mai incheie un an, declar cu mana pe inima ca am avut un an foarte frumos. Sunt super recunoscator pentru tot ce mi s-a dat, pentru experienta de a canta in primul meu turneu si pentru echipa mea de la HaHaHa Production alaturi de care an de an facem lucruri frumoase pentru oamenii care ne asculta. Cred ca Mos Craciun are motiv sa imi lase ceva sub brad ! I-as lasa si eu un cadou lui pentru cat de recunoscator sunt pentru tot ce am trait si pentru toti oamenii care-mi sunt aproape in fiecare zi.”, declara Smiley.

Anul acesta, cel de al 10- lea an de cand a infiintat HaHaHa Production, Smiley a sustinut si lansat 6 artisti noi in piata muzicala. Seredinschi, fost concurent la Vocea Romaniei, a devenit cunoscut de la prima piesa lansata, Piesa mea de dor, IOVA, artista de muzica electro, 7Klase, trupa de baieti din Republica Moldova, Amir si el fost concurent la Vocea Romaniei, Katia fetita de 12 ani care a castigat trofeul Next Star, si Dominique.

Anul de sarbatoare al lui Smiley a fost incununat de concertul de la Arenele Romane, un preambul la primul sau turneu national, Confesiune, sustinut in 10 orase din tara.  10 concerte si 30.000 de oameni care au aplaudat si au cantat cu Smiley au transformat Turneul #Confesiune in cea mai emotionanta reusita a artistului.

Turul de forta al lui Smiley tocmai s- a incheiat cu o noua victorie, in postura de antrenor la Vocea Romaniei. Trofeul Vocea Romaniei a ajuns pentru a treia oara in echipa Smiley. Dupa ce a castigat sezoanele 2011 si 2017 cu Stefan Stan, respectiv Ana Munteanu, Smiley singurul antrenor care a participat la toate editiile show-ului de la ProTV, a reusit si anul acesta performanta prin Bogdan Ioan. Acesta a reusit sa abia cel mai viral moment din toate editiile de Vocea Romaniei. “Bogdan este arhitectul din Constanta pe care oamenii l-au facut celebru la nivel mondial, este cel mai urmarit concurent din istoria aceste emisiuni, omul din echipa mea care a reusit sa convinga in finala ca el este Vocea Romaniei”, povesteste entuziasmat Smiley.

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe:

www.smiley.ro

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0WdoD9n2Xa19yvUtJEMEYp-NRDpZTth1

www.facebook.com/smileyonline/

www.instagram.com/smiley_omul/

www.twitter.com/smiley_omul (@smiley_omul)

www.hahahaproduction.com