Inca o vedeta a devenit mama: Oana Tache a nascut pe 1 august

91
oana tache insarcinata
oana tache insarcinata

Fostul DJ de la Pro FM și reporter la „Vocea Romaniei” sau actriță în proiecte precum „Abracadabra” sau „Pariu cu viața” a devenit mamă chiar pe 1 august, mai devreme cu o săptămână decât se aștepta. Oana Tache spunea că ar putea să nască în preajma zilei sale de naștere, însă copilul a venit mai devreme decât era programat
Chiar in ziua de 1 augist, după masa, mai devreme decât era programată, fostul DJ Pro FM Oana Tache a nascut prima oara. La scurt timp dupa ce a nascut a si publicat un mesaj pe blogul ei dar si pe retelele de socializare și a publicat și câteva imagini cu Petru Lucas Onescu.

oana tache si fiul ei
oana tache si fiul ei

In urma cu cateva saptamani ea și-a anunțat fanii cum se va numi fiul ei atunci când se va naște, „E adevărat că am crezut că cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost când am aflat de Crăciun că sunt gravidă! Ei, bine azi, mă contrazic singură! Cel mai înălțător sentiment îl trăiesc azi, 1 august 2020! Și sunt extrem de fericită să împart asta cu voi! Și vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta!”, a scris ea pe blog. „Noi știam cum o să îl cheme pe bebe încă dinainte să aflăm sexul copilului. Ne-am pregătit și pentru varianta fetiță, și pentru varianta băiețel. Asta știam încă de câteva luni, ne-am super pregătit pe partea asta, deși cu toate celelalte pregătiri suntem în pom. Spun asta pentru că nu am apucat să îi pregătim camera și nici să cumpărăm ceva, pentru că pandemia ne-a pus bețe în roate. Revenind la numele copilului, nu ne-a fost greu să ne hotărâm. Eu mi-am dorit foarte tare băiețel și iată că mi s-a îndeplinit dorința. Am ales cu soțul două nume foarte frumoase, cu care rezonam amândoi”, povestea vedetă la un moment dat.