Interviu în premieră cu Randi și nepoțelul său, Andrei!

516

Randi este foarte apropiat de familia sa, în special de nepoții săi, copiii fratelui și managerului său, Alex. Săptămâna trecută, artistul și-a invitat nepotul care îi poartă numele, Andrei, să filmeze un episod #MiercuriLaFamous în studiourile Famous Production.

Știai că porecla lui Randi, în copilărie, era Rănică Vulpoiul și că desertul său preferat este înghețata? Află mai multe în acest interviu în premieră cu Randi și nepotul său, Andrei. 

Andrei este elev în clasa I, are 8 ani și îi place să citească. În timpul liber, vine în vizită studioul unchiului său, Randi. Este pasionat de regie și montaj și de multă ori asistă la montarea episoadelor #MiercuriLaFamous. Andrei spune că îi place muzica unchiului său și că ar vrea ca acesta să compună o piesă pentru surioara sa de 2 ani, Ilinca.

BIFAMOUS – Interviu cu RANDI si nepoțelul său face parte din #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale de pe canalul de YouTube Famous Production, prin care Randi și invitații săi arată publicului diverse ipostaze din viața de artist.

#MiercuriLaFamous înseamnă entuziasm, muzică bună, energie pozitivă și multe râsete. Înseamnă artiști, influenceri și vedete de top care ne arată partea mai puțin cunoscută a vieții lor, prin momente muzicale live, provocări, Q & A-uri și multe altele.