Interviu Rodrigo Massa: „Sa lucrez la „El Dragon” a fost o mare oportunitate”

145
actorul rodrigo massa
actorul rodrigo massa

Actor de telenovele si cantaret, Rodrigo Messa ne-a oferit un interviu prin intermediul prietenei lui romance, Deni Violeta. Ce am vorbit cu el puteti citi in continuare, in exclusivitate.

Exclusiv: Când ai descoperit că vrei sa te dedici vietii de artist?
Rodrigo Massa: Eu de când eram copil știam la ce o să vreau să mă dedic pe viitor când mă întrebau ce vreau să mă fac când devin mare, la 5 ani spuneam că vreau să fiu artist. Pe atunci era doar o fantezie de copil ce vedea asta la televizor și căruia îi plăcea această lume, dar cu timpul acest lucru a prins formă și mai ales în momentul în care am început să îmi scriu primele melodii la vârsta de 12 ani și am început să văd cat potențial au aceste melodii și după aceea am inceput să visez la ceva mai concret în lumea artistică.

Ce jocuri îți plăceau a te joci când erai copil?
De mic copil îmi plăcea să mă joc pe jocuri, să mă uit la televizor, mă uitam foarte mult la TV. Când veneam de la școală îmi făceam temele foarte repede și ma uitam la TV și aveam peste o mie de seriale favorite. Ascultam foarte multă muzică, îmi plăcea foarte mult să merg la magazine de discuri și stăteam să mă uit la toate discurile, dar normal că nu le puteam cumpăra pe toate. Dar cele pe care le cumpăram mă bucuram la maxim. Îmi mai plăcea să merg cu bicicleta și să înot, lucruri pe care le fac și în ziua de astăzi.

rodrig massa
rodrig massa

Ce experiență ți-a marcat cariera?
Fără îndoială este participarea mea in „El Dragon” cu Sebastian Rulli care mi-a dat o vizibilitate internațională la care niciodată nu mă așteptam. Am ajuns in top 10 in Netflix in mai mult de 30 de țări și asta înseamnă enorm pentru că nu foarte multe țări se uită la producții mexicane sau latine.

Ne poti descrie personalitatea ta in cateva cuvinte?
Eu sunt foarte sensibil, direct, iubitor, calm. Îmi place să stau în casă, dar și să călătoresc, explorez deoarece îmi place aventura atunci când explorez un munte. Sunt foarte sociabil, deoarece îmi place să vorbesc cu oameni aleatoriu pe stradă și cred că în puține cuvinte acesta sunt eu.

rodrigo massa si familia lui
rodrigo massa si familia lui

Ce e cel mai important în viața pentru tine?
Cel mai important lucru din viața mea este familia fără nicio îndoială: mama mea, fratele meu…Din păcate l-am pierdut pe tatăl meu când eu aveam 20 de ani și asta mi-a schimb complet perspectiva asupra vieții. Viața trece foarte repede și atunci îmi pun familia pe primul loc.

rodrigo messa
rodrigo messa

Cum a fost experiența ta in serialul El Dragon?
Să lucrez la serial a fost o mare oportunitate, am fost un colectiv atât de mare, cu atât de multe naționalități și foarte mult talent. Au fost oamenii cu care eu visam să lucrez într-o bună zi și cu noroc am avut această oportunitate de a-i da viața lui Piero Scarinci M-am bucurat enorm de scenele cu Sebastian care e cel mai mare actor pe care îl admir din America Latină și este foarte respectuos, profesional. Am avut și diferite încercări în scenele mele cu cea mai multă acțiune. Era o scenă în elicopter care mi-a dat panică, pentru că îmi e foarte frica de elicoptere, dar a trebuit să trec această barieră chiar dacă tremuram și îmi era foarte cald, deoarece am filmat la temperaturi de 38 de grade. Mă bucur că în ciuda acestor provocări toată lumea se bucura de mărețul rezultat.

Ce mesaj ai pentru cititorii nostri?
Pentru toată lumea care citește acest interviu vă trimit un pupic și o îmbrățișare gigantica. Vă mulțumesc pentru toată iubirea și dacă încă nu mă cunoașteți vă invit să mă urmăriți pe Instagram @soyrodrigomassa și dacă încă nu ați serialul „El Dragon” vă invit să vă uitați pe Netflix. Să vă uitați la videoclipurile mele de pe canalul meu de Youtube Rodigo Massa, dar în special că recomand piesele ,,Acabo de soñar contigo,, El mejor amor que nunca he tenido” ,,Sin mirar atrás ” care o să vă ajungă la Inimă.