Ionel Padurariu, solistul de muzica populara care compune versuri la mormantul mamei sale!

747
ionel padurariu
ionel padurariu

Lumea muzicii populare este intr-o continua schimbare iar interpreti talentati apar mereu. Este cazul lui Ionel Padurariu din Botosani, un solist talentat care este mereu solicitat pentru concerte si evenimente private. Si asta datorita pieselor sale pe care le canta in concerte. De curand am aflat ca solistul are un secret pe care putini il stiu. Atunci cand compune versurile pieselor sale merge la mormantul mamei sale si se reculege. „Acolo unde este ingropata mama, langa crucea ei imi vin ideile pentru versurile pieselor mele. De multe ori stau acolo si vorbesc cu ea, ii povestesc ceea ce mi s a mai intamplat. Uneori imi iau si foi de hartie si pixuri si ma apuc sa compun piese. Si de multe ori imi ies ideile, am inspiratie. Am avut o relatie speciala cu mama si ei i-a placut cum cant. Am publicul meu si fanii imi stiu piesele si ma bucur ca le canta odata cu mine”, ne-a povestit Ionel Padurariu.

ionel padurariu la mormantul mamei sale
ionel padurariu la mormantul mamei sale

Solistul are multe spectacole atat in tara cat si in strainatate, iar ofertele pentru Revelion si Craciun se inmultesc pe zi ce trece. Interpretul Ionel Padurariu se pregateste sa plece chiar in Spania, la Madrid, alaturi de actorii Romică Ţociu şi Cornel Palade dar si de solistul Ion Paladi.

ionel padurariu pleaca in turneu cu romica tociu si cornel palade
ionel padurariu pleaca in turneu cu romica tociu si cornel palade
 „Am primit această ofertă şi este o onoare pentru mine să merg alături de aceşti comici vestiţi. Le vom cânta românilor plecaţi la muncă melodii de dor, piese româneşti care vor fi pe inima şi sufletele lor”, ne-a povestit interpretul de muzică populară.  Intrarea şi meniul costă 50 de euro. Interpretii nu se află la primul spectacol susţinut în străinătate şi de fiecare dată s-au bucurat de aprecierea românilor din diasporă.