Iulia Vântur a trecut printr-o transformare radicală! N-ai să o mai recunoşti!

123

Iulia Vantur a venit in tara din India pentru doar cateva zile si a acceptat o provocare extrema pentru look-ul ei devenind pentru cateva ore o diva rebela, bruneta, cu breton si zeci de tatuaje pe corp sub bagheta magica a echipei coordonate de hairstylistul Adrian Perjovschi, in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.  “Am spus DA la tot ce am spus NU de-a lungul timpului in materie de look. Nu am vrut niciodata sa fiu bruneta, cu bretonul nu am fost niciodata prietena, am respins din start ideea de a-mi face vreodata vreun tatuaj si rar am acceptat un make-up foarte abundent. Si iata-ma astazi cu toate “nu”-urile date peste cap datorita lui Adi si ce bine esteeee!.”, a povestit Iulia plina de entuziasm si adrenalina in fata schimbarii temporare de look propusa de celebrul hairstylist. In aceasta perioada, Iulia Vantur se pregateste intens pentru a juca rolul principal intr-un film de Bollywood care va avea filmarile in Europa, dar si pentru a inregistra un cantec nou care va fi coloana sonora a unei productii cinematografice impresionante din India. Printre toate aceste proiecte mari si cu un puternic impact international, Iulia si-a facut timp pentru joaca de-a transformarea alaturi de hair-stylistul Adrian Perjovschi, de stilistul Eniko Szanto si de make-up artistul Bianca Marca.

Dupa ani de zile in care au lucrat impreuna si in care i-a spus de zeci de ori ca nu o sfatuieste sa-si inchida vreodata culoarea parului, Adrian Perjovschi a avut chef de joaca si dispozitie de experimente si a facut fix ceea ce s-a ferit sa faca: “Am facut-o bruneta pe Iulia, nu-mi vine sa cred ca spun asta si ca am facut asta, a fost o provocare teribila pentru mine, pentru ca m-am ferit mereu sa-i pun un negru in parul ei blond, nu pentru ca nu i-ar fi stat bine, ci pentru ca negrul se scoate foarte greu din par. Asa ca acum gandul ca facem ceva temporar mi-a dat incredere ca va iesi ceva superb. Oricum Iulia ne-a demonstrat tuturor de-a lungul timpului ca este superba oricum, ca este cumva deasupra oricaror schimbari de look si culori folosite in par. Iulia are acea frumusete cameleonica care permite jocul cu nuantele si cu schimbarile de look, este cumva idealul pentru orice hairstylist caruia ii plac transformarile radicale.”, a declarat Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania.

Stilista Eniko Szanto cu care Iulia Vantur lucreaza de la inceputurile carierei ei in televiziune s-a bucurat in fata misiunii imposibile pe care si-au propus-o cu totii: “Mi-era foarte dor sa lucrez cu Iulia, anul acesta cred ca se fac 12 ani de la prima editie “Dansez pentru tine”. Asa ca ne-am imaginat cel mai imposibil scenariu, ceva ce n-am fi putut face in alt context si anume sa o tatuam si sa o transformam intr-o diva rebela. E o joaca menita sa inspire, stilul nu e stil cu adevarat pina nu are si o unda de umor, de ironie si autoironie. Cu Iulia mereu am experimentat lucruri noi, iar de data asta, reintalnirea in formula completa a fost exploziva. Adi Perjovschi ne-a implinit visul cu Iulia bruneta si tunsa bob, de abia asteptam acum urmatoarea transformare”.

Bianca Marca, make-up artist, a conturat din machiaj, nuante si accente personajul rebel si puternic: “Machiajul pentru Iulia Vantur este cameleonic si o poate transforma asa cum doar ea isi doreste! Am vrut sa fie ceva special, de nerecunoscut, iar atitudinea ei a fost cea care ne-a ajutat la crearea unui personaj pe care si l-a dorit!”